zaterdag 5 januari 2013

Kaartje

Gisteren had ik Paul aan de telefoon en omdat hij nu op een plek zit waar hij geen daglicht meer kan zien, vertelde ik hem dat het weer een akelig grauwe dag was.
Erachteraan zei ik dat het dringend tijd werd dat we weer eens weg zouden gaan (bijvoorbeeld naar de zon), omdat het jaar al 4 dagen oud was en er helemaal geen reisje in het vooruitzicht was (2012 was natuurlijk het jaar van de reizen!).
Daarop zei Paul dat hij natuurlijk allang iets geboekt had......maar verder wilde hij niets zeggen en begon vrolijk over wat anders te praten, was hij nu serieus of niet???
Een paar uur later kreeg ik een mailtje van hem, of ik al wist waar we naar toe gingen....
Een uur later weer een mailtje, hij had de ambassade gebeld en een afspraak gemaakt om zijn paspoort te verlengen en dat zou dan mooi op tijd klaar zijn voordat we weg zouden gaan.....
Enfin toen hij 's avonds thuis kwam  ging hij eerst de boodschappen ophalen, onder het eten kletste hij er steeds overheen en daarna moest er natuurlijk gevliegerd worden.
Pas toen we in bed lagen gaf hij me dit mooie kaartje en daarop stond dat we onze trouwdag gaan vieren op een bestemming waar van ik altijd zeg dat hij  "altijd goed" is!
Helemaal te gek natuurlijk!
En nu ga ik eens kijken welke musical we zullen boeken :-)

3 opmerkingen:

Margriet zei

Oh...ik wil ook zo'n man ;-)

Margriet zei

grmbl....kon het mailhokje niet aanvinken :-(
Maar nu wel!!!

trompke zei

Ik wil 'm ook wel even lenen van je Jolande...
Heerlijk... ik wil NU naar de zon! :-)