zondag 28 februari 2021

Lockdown dag 344

 Paul had een mullti in de velden van Beauvechain uitgezocht om vandaag te gaan wandelen.
Op weg er naar toe kwamen we langs dit vrolijk beschilderde theater, we zijn er even gestopt zodat ik er een foto van kon maken.
De weg er naar toe was een kilometer lang zonder plek om elkaar te passeren, we hadden geluk dat er niemand aankwam.
De multi begon bij deze enorme boerderij, parkeerplaatsen waren er niet, maar gelukkig was er ergens een brede graskant waar we de auto kwijt konden.
Tegenover de boerderij was een veld met daarin een cirkel van 'pagodes' die gemaakt waren van enorme klossen.
Jammer genoeg zijn er al heel wat vergaan en ingestort, het zal best een heel apart gezicht geweest zijn toen ze nog allemaal overeind stonden.
Op hetzelfde terrein stond dit vreemde huisje, binnenin stond er alleen maar rommel.
Van de multi konden we geen chocola maken en nadat we een poos bezig geweest waren geloofde ik het wel en gingen we op weg om een andere serie te gaan doen.
Onderweg kwamen we langs de kerk in Beauvechain en omdat daar een Church Micro cache ligt zijn we gestopt om die te gaan doen.
We hadden een verkeerde berekening gemaakt, maar dat gaf niet want zo kwamen we langs het oorlogsmonument.
Weer zagen we sneeuwklokjes, deze deden me aan de Engelse benaming snowdrops denken.
Toen we eenmaal de goede berekening gemaakt hadden kwamen we weer op een pad dat we anders zelf nooit gevonden zouden hebben.
Nadat we de cache gevonden hadden liepen we het pad helemaal af en kwamen toen op een pleintje waar een minibieb hing, de boeken zag je niet omdat er covidregels overheen gehangen waren.
Het pleintje vonden we er echt buitenlands uitzien.
Het was inmiddels al te laat geworden om de andere serie nog helemaal te gaan lopen, dus toen zijn we naar huis gereden.

Geen opmerkingen: