zaterdag 6 december 2014

Dag 15 Krk 1

Om 9.00 uur vertrokken we uit Pula.
Het veer tussen Pula en Venetië had op 4 oktober voor het laatst gevaren en daarom zouden we via Rijeka met de bus naar Triëst gaan en daarvandaan met de trein naar Venetië.
We hadden geprobeerd om online buskaartjes te kopen, maar dat lukte niet, omdat voor de betaling van € 6,= per kaartje de credit card cardreader nodig was en we hadden veel bij ons, maar die nu net niet.
Omdat we geen idee hadden hoe druk de bus zou zijn en we toch via Rijeka reden, besloten we daar even te stoppen en alvast kaartjes te kopen, zodat we die maar alvast zouden hebben.
We parkeerden aan de haven, best eng, want hier is het dus echt boem is ho en plons is water...
Bij de ticketoffice konden we zonder probleem kaartjes kopen voor de bus die we wilden nemen.
We keken ook alvast even bij de haven waar we dinsdag de auto moeten inleveren, scheelt dan weer zoeken, en kwamen toen langs dit bord
Normaal zouden we er zo voorbij gelopen zijn, maar nu kenden we die groep :-)
We haalden de auto weer op en reden verder naar Krk, een van de grootste Adriatische eilanden, die met een brug met het vaste land verbonden is.
Onderweg stopten we bij een nieuwe supermarkt om iets voor de lunch te kopen en daarna reden we door naar het appartement.
Onze studio was al klaar.
Er was een klein keukentje met tegenover de foto nog een aanrecht en kookplaat.

De (slaap)kamer was erg ruim, er stond zelfs een tafel met vier stoelen.
en het bed was weer heerlijk zacht en comfortabel.
De grootste en leukste verrassing was dat we geen kamer met zeezicht gereserveerd hadden, maar er wel een kregen! Zo konden we alvast een beetje wennen aan hoe het later zal zijn :-)
En toen hebben we op het balkon onze lunch opgegeten terwijl we genoten van het uitzicht.

Geen opmerkingen: