zaterdag 10 januari 2015

Londen woensdag 1

Na het ontbijt op de kamer pakten we de koffers in, gaven die (gratis) af bij de receptie en gingen op zoek naar Paddingtons in de wijk Paddington :-)

Paul had de routes  op de tablet gezet en aangezien hij dat ding vasthield ging dat allemaal een stuk beter en vlotter dan dat ik me ermee bemoeide :-)
Vorige keer hadden we er per ongeluk al een glimp van opgevangen, nu ging de wandeling voor een groot deel langs the Paddington Basin.
Sir Simon Milton schijnt een grote rol gespeeld te hebben bij de herbouw van dit stuk en daarom staat (of liever zit) er een standbeeld van hem.
Niet ver vanaf het begin kwamen we de eerste Paddington tegen
BRICK BEAR - Robert Partington & Partners
Ik heb er nog even over gedacht om in de fontein te gaan staan, maar Paul zei dat ik dan tot middernacht op natte schoenen moest lopen en aangezien het toch wel frisjes was en ik geen zin had om ziek te worden heb ik het deze keer maar niet gedaan, maar I'll be back! :-)
We verbazen ons er steeds weer over hoe smal en laag de kanaalboten zijn. Volgens mij moeten de bewoners steeds bukken of op hun knieƫn lopen.
Deze was dan ook nog eens de helft kleiner, dit lijkt me nog erger dan een caravan, maar om te zien is hij wel veel leuker.
Een hele blauwe Paddington. Ik denk dat hij met flock poeder behandeld is want hij voelde fluweel zacht.
BEARING UP - Taylor Wimpey
Een stukje verderop stond er alweer een.
FUTURISTIC ROBOT BEAR - Jonathan Ross

1 opmerking:

Margriet zei

die bootjes lijken inderdaad wel erg klein! Mooie fontein om in te gaan staan....de volgende keer ;-)