donderdag 15 januari 2015

Londen woensdag 6

We liepen The Horse Guards Road af om te kijken of Paddington daar soms zou staan.Bij the Churchill War rooms kwamen we langs the Bali Bombing Memorial.
Paddington stond ook niet langs deze weg en daarom liepen we terug door St James Park, waar het erg druk was omdat het net changing of the guards was geweest bij Buckingham Palace
Toen we daar aankwamen was de grote mensenmassa inmiddels weer vertrokken.
Achter the Canada Gate, in Green Park zagen we de volgende Paddington
GOLDEN PAWS - David Beckham
Eigenlijk lopen we altijd door Green Park, maar nu namen we Marlborough Road en kwamen zo langs de ingang van St James's Palace.
Toen de kinderen klein waren gingen we regelmatig met ze naar de Linnaeushof in Bennebroek.
Nog eerder, toen Paul en ik nog maar samen waren hebben we aan de Linnaeusparkweg in Amsterdam gewoond. Dit was de eerste keer dat ik een standbeeld van de goede man zag en heb er toen gelijk een foto van gemaakt.
De organisatie van The Paddington Trail is niet helemaal goed te noemen. Voor de volgende beer kwamen we bij het veilingshuis Christies, maar konden Paddington niet vinden.
Toen we het binnen gingen vragen, bleek dat er vanmorgen al meerdere mensen geweest waren, maar dat het personeel van niets wist. Ze hadden geprobeerd de organisatie te bellen, maar die waren onbereikbaar. Ze konden ons dus verder niets vertellen over wanneer de beer zou komen, maar wel dat hij er nog niet was.
We liepen door naar New Bond Street, waar dan wel weer een Paddington stond
THREAD BEAR - Matthew Williamson
Roosevelt en Churchill hielden een oogje in het zeil :-)

3 opmerkingen:

klara zei

Ik geniet altijd zo van je reisverhalen, bedankt daarvoor

Margriet zei

Jammer dat er toch nog aardig wat beren niet geplaatst waren!

Jolande zei

Ha Klara, leuk om je weer eens te lezen. Gaat het nu weer beter met je?