zaterdag 2 juli 2016

Boekarest Shopping Mall

We zijn geen van twee shopping fans, maar we hadden besloten om niet meer naar het oude centrum van Boekarest te gaan, maar een hele grote shopping mall te gaan bekijken.
Nou groot was hij zeker, hartstikke mooi en nieuw en een golfkarretje om er doorheen te rijden had wel fijn geweest :-)
Er was zelf een achtbaan tussen de verdiepingen, waar ik geen foto van gemaakt heb en deze grote ijsbaan.
We hebben gespeeld in de legowinkel :-)
Op de foto hierboven zie je een stukje van een duplo muur, daar hebben we nog een aparte foto van gemaakt, want die was toch zo leuk.
We keken verder rond en zagen zelfs een Starbucks!
Daar hebben we warme chocolademelk gedronken en daar zat zoveel slagroom op, dat ik het niet kon drinken zonder dat mijn neus helemaal onder zat :-)
Er was een grote food court met veel verschillende restaurantjes, maar het was niet makkelijk om een geschikte te vinden.
Bovenin de court zat een Libanees restaurant, waar redelijk wat vega dingen op de kaart stonden, alleen toen we daar zaten vielen we zowat van ons stokje zo warm als het was.
Het winkelcentrum was al erg warm, maar omdat de warmte naar boven gaat was het hier nog eens extra warm en alle gezellige tent achtige zitjes waren bloedheet en daarom zijn we er weggegaan.
Bij het eerste Chinese restaurant was de tofu op en was er verder niets vega, het tweede had ook niets vega en bij de derde was er alleen witte rijst wat voor vega doorging.
Toen gingen we maar (weer) naar de Pizza Hut, maar die bleken geen Engelse kaart te hebben.
Nou toen hadden we het helemaal gehad en zijn we 'gered' door Mc Donalds :-)
Toen we eindelijk gegeten hadden was het al laat geworden en zijn we terug gegaan naar het appartement, waar Paul de koffers nu goed ingepakt heeft, zodat ze morgen het vliegtuig in kunnen.

3 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een enorm winkelcentrum! En dan bijna geen vega-eten kunnen vinden, dat valt dan wel weer tegen!

trompke zei

Leve de M! Wat eet je daar dan? Frietjes en een Milkshake? Of hebben ze daar ook Vega eten...

Jolande zei

Bij sommigen is de groentenburger weer opnieuw uitgevonden, maar als het niet anders kan eet ik nog wel vis buiten de deur, dus dan een visburger.
Tegenwoordig ga ik trouwens liever naar Burger King dan naar Mac, die hebben heerlijke bonenburgers.