dinsdag 26 juli 2016

CienfuegosWe gingen nu naar de havenstad Cienfuegos, het landschap waar we vandaag doorheen reden was een stuk mooier en afwisselender dan dat van gisteren.
In Cienfuegos aangekomen zijn we naar het centrum gereden, waar we Teatro Tomas Terry gingen bekijken, dit schijnt het mooiste theater van Cuba te zijn.
 In het theater was het erg warm, terwijl nu aan twee kanten de deuren open stonden.
Tijdens een voorstelling moet het hier wel helemaal heet zijn.

 Toen we het theater helemaal bekeken hadden, kregen we een uurtje vrij.
Paul en ik zijn op het terrasje naast het theater koffie gaan drinken.
Het was overdekt met klimplanten en er was een windje en het was heel aangenaam om hier te zitten.
Daarna zijn we naar het plein aan de overkant gelopen, waar ik onder een paar acacia’s ben gaan zitten, zo in de schaduw en met het windje was het er heerlijk.

Ik heb wat rond zitten kijken en het was erg relaxend, want ik hoefde nu niet steeds op mijn horloge te kijken of het al tijd was om naar de bus te gaan.
Ik genoot van alles om me heen, waarbij het me opviel dat de mensen hier niet aan een smarthphone en facebook vastgeplakt zitten, maar gewoon nog met elkaar lopen/zitten te praten, spelen en muziek maken.
Paul heeft wat rondgelopen en foto’s gemaakt, maar hij had het vreselijk warm.

Het laatste kwartiertje hebben we samen op het bankje gezeten en geconstateerd dat onze vakantielanden wish list toch wel een heel stuk ingekort kan worden, omdat we het in deze warmte maar net uithouden.

1 opmerking:

Margriet zei

Jammer van die hitte, dat weerhoudt ons ook wel van bepaalde landen! Het ziet er mooi uit daar!