zaterdag 5 april 2014

Dagje Aachen

Onze AH boodschappenlijst was weer erg lang geworden en ik had heel hard nieuwe zomerschoenen nodig.
Nu koop ik die het liefst van het merk Medicus, wat ze hier natuurlijk niet verkopen, maar wel in Duitsland en daarom kombineerden we het boodschappen doen in Maastricht met een dagje Aachen.
Toen we Aachen in reden kwamen we langs een winkelcentrum waar een Deichman zat en daar kon ik gelijk slagen voor twee paar (uiteraard) blauwe sandalen.
Paul vond dat ik er beter nog een paar in voorraad kon meenemen, maar helaas hadden ze alleen maar één paar van elke maat. Maar een stukje verderop was nog Deichman vertelden ze ons, dus daar reden we langs en toen had ik zomaar, nog voordat het elf uur was vier!!!! paar schoenen. (En dat voor iemand die de p... heeft aan schoenen kopen).
 We reden naar de stad, parkeerden de auto en gingen op zoek naar Starbucks :-) Deze prachtig bloeiende magnolia stond voor de cathedraal.
 Bij Starbucks hadden we geluk, want er kwam net een tafeltje vrij op het terras en daar hebben we heerlijk zitten genieten van het mooie weer, de lekkere koffie én de worteltaart.
 We waren niet de enige die op een terrasje zaten, alle terrasjes zaten zo goed als vol.
 Deze 3 dames hadden vandaag parasolletjes nodig :-)
 En de straten werden keurig schoongehouden :-)
 Dit vinden we echt een geweldig mooie fontein, de puppenbrunnen (poppenfontein). Alle figuren zijn bewegelijk en kunnen in verschillende standen gezet worden. Er is veel te zien, echt een fontein om een hele poos naar te kijken.
Het was een hele geslaagde dag. In een hobbywinkel kocht ik nog hobbymateriaal en de papierblokken waren de helft van wat ik er hier voor moet betalen, dus ik was heel happy. We hebben ook nog een paar caches gezocht en 's avonds deden we dus de boodschappen bij AH in Maastricht. Omdat het lekker weer was (en inmiddels al laat) kochten we salades die we in de auto opaten en als toetje hadden we kaneelijs, mmmm zo ontzettend lekker.

1 opmerking:

trompke zei

Oh, wat een heerlijke dag!