dinsdag 23 februari 2016

Albert Heijn Leuven

Sinds 1 april 2015 is er een Albert Heijn in Leuven en dat is fijn, heel erg fijn.

Het personeel is ontzettend vriendelijk.
Er is service; altijd genoeg personeel om iets aan te vragen (moet je eens bij de Carrefour proberen iemand te vinden), nooit krijg je als antwoord het is mijn afdeling niet, of het moet daar ergens liggen en anders is het er vast niet, want ze gaan altijd voor je kijken of iets er nog is.
Natuurlijk is het leuk dat we nu vertrouwde Nederlandse dingen kunnen kopen, zoals
of mee kunnen doen aan spaarakties

 maar het aller fijnste vind ik de kwaliteit van de produkten, met name de groenten en de verschillende soorten zakjes met gesneden groenten.
Geen boerenkoolstruiken meer hoeven te slachten, hutspot snijden, of tig verschillende groenten te moeten kopen om bijvoorbeeld wat door de pastasaus te kunnen doen en dan zoveel over hebben dat je er de rest van de week dingen mee moet verzinnen.
Kortom, wij en nog veel meer mensen in en rond Leuven, zijn ontzettend blij met onze AH.
En nu, na nog geen jaar, moet hij dicht, i.v.m. de fusie met Delhaize, waar er een stuk of 8 van in en rondom Leuven zitten.
Dat ik niet happy ben is het understatement of the year.
Maar het ergste vind ik het voor het personeel, waarvan er sommigen zelfs uit Nederland hier naartoe verhuisd zijn.
Er is een petitie opgesteld, die we uiteraard gelijk getekend hebben en nu maar hopen dat dat help (al heb ik er een hard hoofd in).
Albert Heijn in Leuven moet gewoon blijven!!!

2 opmerkingen:

Margriet zei

Echt heel jammer dat de AH nu al weer dicht gaat :-(

trompke zei

Dat is erg jammer... Het gaat zowiezo niet goed met al die winkelketens. De meesten gaan failliet en worden vaak overgenomen door grote Amerikaanse concerns. Nog even en dan zijn we Amerikanen...