maandag 1 augustus 2016

Trinidad vrije middag

Omdat we een All Inclusive hotel aan het strand hebben lunchen we in het hotel en zijn de middagen vrij om aan het strand door te brengen.
Toen Paul weer terug was vertelde hij dat ze afscheid van Roberto, onze chauffeur, hadden genomen omdat we morgen een nieuwe chauffeur krijgen; een heel ingewikkeld verhaal over controle van de bus, papieren die naar Havana moesten enfin iets waar geen touw aan vast te knopen was, maar lang verhaal kort, Roberto moet terug naar Havana en wij krijgen morgen een nieuwe…
Hij heeft een kamer vlakbij die van ons en ik kon hem nog net even gedag gaan zeggen, echt balen, want hij is zo ontzettend aardig en hij rijdt hartstikke goed en voorzichtig.

Om een uur of half twee zijn we naar beneden gegaan om te lunchen en dat viel ons heel erg mee, we hebben heel lekker gegeten.
We hebben even op het strand rondgekeken, maar het was er veel te heet voor ons.

De rest van de middag zijn we op de kamer gebleven.
Na het diner zijn we nog wel even terug naar het strand gegaan.
Vanavond stond er eigenlijk een avond in Trinidad op het programma om te proeven van het muziek- en nachtleven.
Uly zei dat het heel erg druk zou zijn, dus niets voor mij (ach wat jammer nou lol) en Paul was blij dat hij als excuus op kon voeren dat hij bij mij bleef. :-)
Maar ook de rest van de groep zag het niet zitten en toen puntje bij paaltje kwam is niemand gegaan.
We zijn maar met z'n tienen, maar Uly heeft nog nooit zo'n lastige groep gehad hahaha.
Enfin wij zijn gewoon lekker op de kamer gebleven en vroeg naar bed gegaan, want ook van nietsdoen wordt je hier doodmoe :-)

Geen opmerkingen: