donderdag 18 januari 2018

New York dag 1 - Het hotelDe underground is hier een vreselijk oudbollige bedoening, je moet maar zien wanneer er een metro komt en waar ze naar toe gaan is ook lastig te zien en als je erin zit moet je ontzettend goed opletten bij welk station je bent, want het is niet aangegeven in de treinen.
Maar het is ons gelukt een goede metro te nemen en bij 34 Street zijn we uitgestapt en onder de grond door naar de uitgang van 32 Street gelopen.
Toen we daar boven de grond kwamen stonden we dan in het hartje van Manhattan en op maar 20 meter afstand van het hotel.
We kregen een kamer op de eerste verdieping en toen we de deur open deden werden we heel aangenaam verrast door de ruimte.

Het bed was heerlijk groot, je kon er wel met 4 personen in liggen.
 En de zithoek met zelfs een 3-persoonsbank was helemaal heerlijk.
Er was een grote kledingkast, een kastje met 6 laden, dus ruimte genoeg om je spullen op te bergen en er was zelfs nog een buro voor de computer.
 In een kleine nis stond een koelkastje, maar het was ook handig om de schoenen neer te zetten.
 De badkamer was niet erg groot, het bad was schattig klein, maar alles was er.
 Hier kunnen we het wel een weekje uithouden.
We hebben eerst maar eens thee gemaakt en toen wilde Paul graag naar Times Square lopen en onderweg een restaurantje zoeken om te eten.
We gingen dus op pad en in de straat achter ons hotel zagen we al gelijk het eerste landmark: The Empire State Building
 Ik was zo ontzettend moe en kon eigenlijk alleen nog maar aan mijn bed denken.
De kerstetalages bij Macy's drongen niet meer tot me door en toen we een bordje van Burger King zagen die onder Macy's zit, zijn we daar wat gaan eten.
Daarna zijn we weer terug naar het hotel gelopen, ik ben in bed gaan liggen en sliep al voordat het water voor de thee gekookt was.

1 opmerking:

trompke zei

Wat een mooie kamer! Best wel huiselijk en gezellig :-)