maandag 9 april 2018

Dag 13 Malaga

We dronken wat in het appartement en gingen toen nog een stukje door de stad wandelen.
In de buurt van het appartement is een flamenco dansschool en daar zagen we allemaal flamenco jurken aan de balkons hangen.

In het centrum zagen we dit beeld, ik vind het lelijk, maar toch ook wel weer heel apart en intrigerend, want je blijft naar de gezichten erin kijken.
Weer een alien!
En nog een, deze was met grotere tegeltjes gemaakt dan de anderen die we tot nu toe gezien hebben.
Op Plaza de la Marina staat een hele grote fontein, die voor het grootste gedeelte in de parkeergarage staat, heel apart.
Ook in Malaga is een reuzenrad.
Geen idee wie het is of waarom het er staat, maar ik vond dit figuurtje dat aan het begin van Alameda Principal stond wel heel grappig.
Toen we een stuk gelopen hadden en wat caches gevonden zag Paul een bordje El Corte Ingles en daar wilde hij nog wel een keer eten, dus dat hebben we gedaan.
Deze keer nam hij kip
en omdat er geen andere keuze was nam ik nog een keer de vis, maar dat vond ik niet erg, want ook hier smaakte het heerlijk.
Nadat we gegeten hadden was het inmiddels donker geworden en op de terug weg zijn we door Calle Marqués de Larios (de hoofdstraat) gelopen om de verlichting te bekijken
en dat was gewoon weg schitterend!


Op Plaza de la Constitutión was net een optreden bezig van een carnavalsband en daar hebben we een poosje naar staan kijken.
Daarna liepen we via andere mooi verlichten straten weer terug naar het appartement.

1 opmerking:

Margriet zei

Poeh, wat ben ik achter! Die verlichte straten zijn erg mooi!