woensdag 14 mei 2014

Wachten

De afgelopen weken zijn de laatste wijzigingen aan het huis besproken en verwerkt in nieuwe tekeningen.
Toen alles was zoals we het willen is de architect bij onze advocaat geweest, die namens ons getekend heeft en terwijl het verslag van onze Elzas vakantie hier voorbij kwam zijn de tekeningen naar de gemeente Ponta Delgada gestuurd.
Het schijnt 8 tot 10 maanden te duren voordat er wel/geen toestemming komt, maar onze architect verwacht geen problemen.
Zoek de verschillen met de post hieronder (als je op de rubriek Azoren klikt) :-)


Het enige dat op deze tekeningen nog niet aangepast is, is het stuk (mat) glas naast de voordeurDe architect vind dat we in de tussentijd wel tegels, vloeren, sanitair enz online uit kunnen zoeken,
maar, eigenwijs als we zijn, wachten we daarmee tot de toestemming er is.
Collecties wijzigen zo snel, als we nu iets uitzoeken is de kans groot dat tegen de tijd dat we het nodig hebben het uit de collectie is en bovendien willen we zulke dingen eerst in het echt zien.
Als de toestemming er is organiseren we gewoon een nieuwe werkvakantie, want dan moeten we er toch naar toe om met bouwbedrijven te praten.
Dus gaan we nu lekker achterover zitten wachten :-)

3 opmerkingen:

Margriet zei

Weer een stap verder! Leuk hoor :-) En kan me voorstellen dat je gaat wachten met tegels e.d. uitzoeken, dat kan je beter tegen die tijd gaan doen......of zit er een levertijd op van 8 maanden? ;-)

Jolande zei

Vast wel :-)
En dan nog, als we een bouwbedrijf uitzoeken en in dezelfde werkvakantie tegels enz, dan is dat volgens mij nog op tijd, want dat huis is toch niet in een maand gebouwd.

trompke zei

Geweldig! Dit wordt echt heel mooi. En gelijk hebben jullie. Alles op zijn tijd en stap voor stap. Op naar de volgende fase. Spannend :-)