woensdag 1 april 2015

Geen 1 april grap

Eerst waren we nog bang dat het een 1 april grap zou zijn, maar het was toch echt waar: vanmiddag is de AH in Leuven open gegaan!!!!!!!!!!!!!!!!
Uiteraard zijn we daar vanavond onze boodschappen gaan doen en het was net alsof we ergens in Nederland een AH binnen gelopen waren.
Het assortiment is bijna hetzelfde als in Nederland en ik ben vooral erg blij met de groenten afdeling, waar zoveel variatie is en oh heerlijk: gesneden groenten!
Paul vroeg of ze ook anijszakjes verkochten en toen was het niet van kijk maar daar, of van het is niet mijn afdeling, nee iemand liep netjes met hem mee om te zoeken.
Ik had gehoopt dat ze kaneelijs zouden hebben, maar in dit land houden ze niet van kaneel, dus dat was er niet. :-(
Maar...we hebben een emailadres gekregen en als we iets willen bestellen wat ze niet verkopen, maar wat wel in het Nederlandse assortiment zit, kunnen we dat doormailen en dan laten ze het uit NL meekomen!!!
Nou om te zeggen dat ik reuze happy ben is een understatement :-)

En wat ook heel leuk is: er was een sollicitatieprocedure voor personeel waar uiteraard ook heel veel studenten op af kwamen voor een zaterdagbaantje, Jasmine was er één van en ze is aangenomen!

4 opmerkingen:

Margriet zei

Fijn voor jullie, een AH zo vlakbij!

Margriet zei

En dat meelopen staat zeker in de werkbeschrijving, dat doen ze hier inderdaad ook altijd!

Jolande zei

Ja dat moeten ze ook en doen ze ook altijd keurig.
Als je hier bij de bv de Carrefour komt en iets nodig hebt moet je je eerst suf zoeken om iemand te vinden en dan is het of niet zijn/haar afdeling (en dan helpen ze je dus ook echt niet) of het is van het moet in de rij met dit of dat staan, ga maar kijken....echt vreselijk.


trompke zei

Geweldig fijn! En Jasmine gefeliciteerd!