zondag 5 april 2015

London maandag 2

Tussen alle hoge en nieuwe gebouwen kom je regelmatig kleine kerkjes tegen, vaak helemaal verstopt of ingeklemd.
 De Gherkin kwam ook regelmatig tevoorschijn.
St Botolph without Bishopsgate Gardens


Opvallend is het hoeveel van dit soort tuintjes er in the City zijn. Nu was het vrij koud, maar als het mooi weer is zitten ze vol met mensen die daar hun lunch eten of koffie drinken.

Wij hadden zin in chocolademelk en aangezien we niet al te ver van de Starbucks waren waar we vanmorgen koffie gedronken hebben, zijn we daar weer naar toe gegaan en hebben we een poos heerlijk uitgerust, weggezakt in comfortabele stoelen.
Daarna namen we de metro naar Oxford Circus.
We wilden daar in de buurt een speciale cache zoeken en we moesten nog een Boots zien te vinden waar ze hadden wat Jasmine graag wilde hebben. Elke Boots die we tegenkwamen gingen we binnen, maar ze bleken allemaal 'klein' te zijn en we moesten echt de grote op Oxford Street hebben, was ons diverse malen verteld...
De cache bleek er niet te zijn en de grote Boots was ook een kleine (hahaha) en bij de andere grote Boots was het uitverkocht... we besloten het maar te laten voor wat het was.
We wandelden nog wat rond in de buurt van Cavendish Square
kwamen langs het gebouw van de BBC
en zijn nog even bij Liberty binnen gaan kijken.

2 opmerkingen:

trompke zei

Goh... jullie doen best wel veel op zo'n dag. Ik wordt al moe van het lezen ervan. Jammer van de Boots en de cache. Al die moeite voor niks.

Jolande zei

Het is ook vermoeiend :-) maar we willen altijd zoveel mogelijk zien en doen en we rusten wel uit als we weer thuis zijn.
Snap je nu waarom ik absoluut geen tijd heb om tijdens zulke dagen kaartjes voor het muziekjaar te maken :-)