vrijdag 10 april 2015

London dinsdag 4

Ik blijf het toch een vreemd gezicht vinden sfinxen langs de Thames.
Weer zo'n helemaal verstopt kerkje waar we langs kwamen op weg naar Strand.
Ik ben al heel vaak langs deze kleine Starbucks gelopen, maar hij was altijd vol. Nu hadden we het geluk dat er een tafeltje vrij was.
 Dat kwam mooi uit, want we hadden veel zin in warme chocolademelk en namen er een stukje worteltaart bij om het af te leren :-)
 We wandelden verder over Strand
 langs het gerechtsgebouw

via Serle Street
 naar Lincoln's Inn Field
 waar we rondgewandeld hebben voordat we naar Holborn liepen om daar op de metro te stappen.
 We zijn naar het verhuurbureau gegaan om de koffers op te halen, waarna we weer met de metro naar King's Cross gingen, waar Julian ook naar toe kwam.
We haalden eten bij Wasabi, die nu veel handigere verpakkingen heeft. Mijn tofu curry was weer heel lekker en ook Paul en Julian vonden hun eten heel goed.

 We hadden de tijd om op ons gemak te eten en daarna wilde Julian nog graag een foto bij Perron 9 3/4. Gelukkig was het nu nog maar een korte rij, dus hij was snel aan de beurt.
De terugreis verliep heel voorspoedig, er lag geen sneeuw, er was geen brand, storing of wat dan ook en zo waren we om 23.30 uur weer thuis, erg moe, maar dat hebben we er graag voor over.
London was weer fantastisch!

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Natuurlijk was Londen fantastisch. En next week zal het ook fantastisch zijn! Heb net gehoord dat we een dagje langer moeten blijven wegens een staking in Belgie. Echt jammer, maar niet heus!

Jolande zei

Tja die stakingen hier zijn vreselijk, ik heb echt met je te doen hahaha
Ik wens je alvast veel plezier en doe de groeten aan alle Shaun the Sheeps :-)
Wij vertrekken maandag vanaf Zaventem en zoals het er nu uitziet is dat net tussen alle stakingen door, we houden onze vingers dus maar even gekruist.