zondag 4 oktober 2015

Sydney dag 5 - 3

De wandeling van Bondi naar Bronte was heel mooi.
Dit stuk rots wordt the boot genoemd en vanaf deze kant kon je ook goed zien waarom,
 Jasmine had inmiddels toch maar mijn teenslippers aangetrokken, want het lopen op natte schoenen was geen doen.
Van haar vest dat niet zo nat geworden was, had ze een rokje geknoopt en haar natte spijkerbroek had ze uitgetrokken.
Eerst hadden we die ergens een poosje in de zon te drogen gehangen, maar spijkergoed droogt natuurlijk vreselijk langzaam en daarom had ze personeel gevonden om met haar spijkerbroek te wapperen terwijl we verder liepen :-)
 Deze krab was grappig, het leek wel of hij aan het dansen was.
 Wat sommige mensen toch al niet over hebben voor een foto, zo'n hek lijkt me er toch niet voor niets te staan, maar wie ben ik.
Nog wat foto's die ik onderweg gemaakt heb De laatste maanden hebben we heel veel over drones gehoord en gelezen, maar dit was de eerste keer dat we er eentje zagen vliegen.
 We liepen over Tanarama Beach

 en daarna kwam Bronte Beach
In Bronte gingen nog even een cache zoeken in het park, maar nadat Paul weer een aanvaring had met een grote spin, zijn we daar gelijk mee gestopt en hebben we gewoon door het park gelopen.
 We liepen naar de bushalte en al snel kwam er een bus aan. We wisten niet precies waar hij in Sydney zou stoppen, maar omdat we toch dagkaartjes hadden besloten we gewoon mee te gaan en wel te zien waar we uitkwamen.
Het eindpunt bleek bij het Centraal Station te zijn, wat natuurlijk perfekt was.
We zijn naar het hotel gegaan, waar we voor het gemak weer in de pub gegeten hebben.
Daarna heeft Paul de koffers van ons en van J&J zoveel mogelijk ingepakt en zijn we op tijd naar bed gegaan, want morgen wordt een hele lange dag.