maandag 2 juli 2018

Proclamatie

Zaterdagavond was de proclamatie van Jasmine.
Ze is in februari afgestudeerd als dietiste, maar halverwege het jaar is er geen diploma-uitreiking, dus werd het eind juni.

Het leek wel alsof we een vreselijk slecht concert aan het bijwonen waren, want het grootste gedeelte van de tijd hebben we moeten luisteren naar een band, die zo vlak (Paul noemde het zielloos) coverversies van Nederlandse liedjes zong.
 Dat vonden we ontzettend jammer, want in onze ogen is zo'n avond er om de geslaagden in het zonnetje te zetten.
We denken dat veel studenten al wisten hoe het zou gaan, want er waren 3 opleidingen samengevoegd voor deze proclamatie en de (halve) zaal zat nog niet eens voor de helft vol.
 De speeches gingen bijna alleen maar over voetbal en toen werden dan ook nog even de namen van de geslaagden per richting opgenoemd..
Ze hoefden niet naar voren te komen, ze kregen geen diploma overhandigd, niets, gewoon het voorlezen van een namenlijst...
Het klopte ook niet dat ze nu hun diploma kregen, ze moesten naderhand een omslag halen met daarin geen attest, maar flyers ...
Het echte diploma komt als het mee zit in februari volgend jaar....we zullen maar zeggen dat goede dingen tijd nodig hebben.
Het hele gebeuren was tenenkrommend!
Maar he, Jasmine is geslaagd, ze is gediplomeerd dietiste en volgende week gaat ze aan de slag in haar nieuwe baan.
En wij zijn (zoals altijd) ontzettend trots op haar.

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Van harte gefeliciteerd en natuurlijk ben je trots. Wat een stralende foto ook. Maar wel jammer dat het zo is gegaan met de diploma-uitreiking

Margriet zei

Nou ja, wat een rare dilpoma uitreiking! Jasmijn heeft haar havo diploma donderdag gekregen en dat was gelukkig wel erg leuk!
Maar Jasmine heeft haar diploma (nou ja.....het papiertje kennelijk nog niet) dus gefeliciteerd! En een baan.....dubbell gefeliciteerd!