donderdag 25 november 2021

AH aan huis

Een paar maanden geleden appte Jasmine dat AH nu ook boodschappen aan huis bezorgd.
Natuurlijk keken wij gelijk online, maar helaas...ze bezorgen in Leuven , tot aan het viaduct bij het Engelse kerkhof, aan het eind van onze straat grrr.
Steeds zagen wij reclames van AH met onze nieuwe winkel in deze stad of die plaats en op het kaartje konden we altijd precies zien waar wij wonen, want in die omgeving is helemaal niets :-(
De afgelopen paar weken hebben we op rustige tijdstippen een paar keer zelf boodschappen gehaald bij AH Zaventem, wat een heel gedoe was omdat er wegwerken zijn en er een gigantisch lange omleiding is om terug te komen, maar wat was het fijn om weer allemaal dingen te kunnen kopen die we graag eten, zoals bijvoorbeeld andijvie en boerenkool.
Nu de coronacijfers weer zo enorm stijgen vond Paul het beter om weer boodschappen aan huis te laten bezorgen, dus zouden we deze week weer een Delhaize bestelling plaatsen.
Zondag appte Jasmine een foto dat er een tweede Jumbo bij haar in de buurt komt...natuurlijk, ze hadden pas 26 AH's ...ik wil zulke dingen niet weten :-)
Dit was voor Julian de aanleiding om nog eens te kijken of AH nu inmiddels hier ook aan huis levert en hoera, wonder boven wonder, onze postcode ging door!
Nou dat werd dus geen Delhaize bestelling :-)
De site werkt ontzettend vlot, veel sneller en beter dan die van Delhaize die nooit vooruit te branden was.
Het hele assortiment kan geleverd worden (bij Delhaize maar een beperkt assortiment)  dus ik kon zelfs dingen bestellen die in de winkel waar wij naar toe gaan niet verkocht worden.En dan was het ook allemaal nog eens een heel stuk goedkoper...
En vanmorgen stond het gezellige blauwe vrachtwagentje dan voor de deur met de bestelde boodschappen.
Als ik zeg dat ik heel happy ben is dat een understatement.

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Oh dat snap ik. Fijn voor jullie!

Margriet zei

Fijn dat ze nu toch ook wat verderop wilden bezorgen!