dinsdag 18 maart 2014

Paddington Station

Nadat we de koffers op onze kamers neergezet hadden, gingen we op pad. Paul en ik samen, zonder plan van wat we deze dagen zouden gaan doen, Julian met een schema van wat hij allemaal graag wilde zien.
In de hal van het hotel stond een schaal met chocolaatjes, daar heb ik er heel bescheiden eentje van gepakt, zodat ik de verpakking in mijn hartjes  journal kon plakken.
Volgens mij worden alle oude dubbeldekkers vervangen door deze nieuwe, want we hebben er heel veel zien rijden. Op deze stond een foto van een hartje op een musical reclame, helemaal leuk voor in mijn journal.
 We waren hard aan koffie toe, gelukkig is er een Starbucks in Paddington Station!
 en daar namen we uiteraard carrot cake bij. :-)
 Na de koffie keken we even bij Beertje Paddington, waar deze keer helemaal geen mensen omheen zaten.
Het kraampje met Paddington souvenirs liep zo goed, dat toen de Olympische Winkel eruit ging er een hele Paddington shop gekomen is, daar hebben we even rondgekeken. Ik kocht er een sleutelhanger met een hele kleine Paddington eraan, die komt in mijn berenkamer.
En nu werd het de hoogste tijd om echt op pad te gaan.

2 opmerkingen:

trompke zei

Nou, dit vind ik ook al "echt op pad" hoor. Ik herken de bus dus uit je hartjesjournal ;-)
Dat hartje van het chocolaatje is ook erg leuk!

Bertiebo zei

Wat leuk, dat je me een kaartje stuurde. Het kwam zaterdag. Dankjewel. En dit hier vind ik ook leuk. Ik lees al je verhalen, maar London natuurlijk met extra belangstelling. Wij gaan over een paar weekjes weer!