maandag 26 februari 2018

Dag 2 Granada -het hotel en avondeten

We wandelden terug naar het hotel waar onze kamer inmiddels klaar was.
We waren benieuwd naar de kamer in dit smalste hotel, maar tot onze verbazing werden we meegenomen naar buiten en drie huizen verderop gingen we naar binnen en daar waren op de tweede verdieping allemaal kamers...ja zo kunnen wij ook het smalste hotel hebben.
De kamer was klein, de kleinste die we tijdens deze reis zouden hebben, dat wisten we van te voren, maar dat geeft niet, het ging ons voornamelijk om de goede ligging van dit hotel en de parkeerplaats.
de badkamer met een piepkleine douchekabine (60 x 60 cm), maar ze hadden er nog wel een bidet in kunnen krijgen :-)
We  keken uit op de straat aan de voorkant en de supermarkt.
Vanmiddag had ik deze foto gemaakt van een Vegan restaurant, we hadden de kaart even bekeken en besloten om daar vanavond te gaan eten.
Het was er ontzettend gezellig ingericht, de bediening was heel erg vriendelijk en het eten verrukkelijk.
We kregen een knabbeltje vooraf van wortels, olijven en een knoflookdipsausje.
Ik nam ratatouille met vegaworstjes
en Paul nam lasagna.


We hebben 3 nacchten Granada geboekt, morgen gaan we Alhambra bekijken, maar wat we hier nog een dag moeten doen weten we eigenlijk niet en omdat de temperatuur hier heel laag blijft hebben we gekeken of we een dag eerder in het appartement in Cordoba terecht kunnen, want daar is het rond de 18 graden met zon.
Helaas is het appartement bezet die nacht en toen heeft Paul een ander hotel in Cordoba geboekt, want we willen warmte en zon :-)

2 opmerkingen:

Margriet zei

Wat leuk, dat vegan restaurant! Heel verstandig om naar de warmte te gaan, voor kou hadden jullie toen net zo goed thuis kunnen blijven! Hoe is het nu trouwens bij jullie in België, hier is het het echt vreselijk koud, vooral door de ijzige wind. Ik heb helemaal geen zin om naar buiten te gaan!

Jolande zei

Ja die kou daar viel erg tegen, dat hadden we niet verwacht, vandaar dat we ook een dag eerder vertrokken zijn dan op de planning stond.
Hier is het ook steenkoud, gelukkig hoef ik er niet uit.
J&J moesten van de week wel een aantal keren er doorheen, maar 's avonds hebben we ze gebracht en gehaald, want het was gewoon te koud.
Maar het lijkt wel of er nu in heel Europa een koude golf is.