donderdag 1 februari 2018

New York dag 4 - Michaels 2

We wandelden richting de uitgang bij Colubus Circle en toen we daar kwamen liepen we tegen een Kerstmarkt aan (#3)
Natuurlijk hebben we hier ook een poosje rondgekeken.
Ook deze was heel sfeervol, met mooie kramen en er waren zelfs carollers.


Omdat we al redelijk in de buurt waren van de Michaels in 96 street, zijn we op Columbus Square op de metro gestapt en om daar ook nog ‘even’ gaan kijken.

Toen we uit de metro kwamen wandelden we ook hier door een wit landschap.


Ik vond de Michaels van vanmorgen al heel groot, maar dat bleek een kleintje te zijn in vergelijking met deze, die zo ongeveer het formaat van een grote AH5 had.

Vanaf de roltrap kon ik een stukje van de winkel op de foto krijgen.


Uiteraard kon ik ook hier weer een aantal hele leuke dingen vinden.Toen ik helemaal uitgekeken was gingen we eten bij Chipotle Mexican Grill Restaurant aan de overkant van de straat.
Dat is een keten die je overal tegenkomt; van binnen ziet het er vreselijk ongezellig uit en we zouden er dan ook nooit naar zijn gaan eten als Jasmine niet gezegd had dat het eten er zo lekker was.Het werkt een beetje als de Wok, je kunt kiezen uit een burrito, taco, soft flour taco of een bowl en die laten vullen met wat je lekker lijkt.
We namen een bowl en die van mij werd gevuld met een beetje van alles: rijst, black and pinto bonen, tofu, uien, paprika, sour crème en guacamole.
Je zou denken dat je er misselijk van zou worden zo alles door elkaar, maar Jasmine had helemaal gelijk want het  smaakte heerlijk en was erg voedzaam, alleen had het voor mij ietsje warmer mogen zijn.Na het eten zijn door de sneeuw terug weer terug gewandeld naar de metro en daar moesten we, zoals gewoonlijk weer erg lang wachten tot er eentje kwam en natuurlijk staat er nergens aangegeven wanneer er eentje komt.
Maar goed, uiteindelijk kwam er een en die hebben we genomen naar Columbus Square, waar we overgestapt zijn op een express metro naar Herald Square.
Op onze kamer hebben we thee gemaakten heb ik foto's gemaakt van mijn aankopen, waar ik erg blij mee ben.Daarna ben ik naar bed gegaan en gelijk in slaap gevallen, het was weer een fantastische dag.

2 opmerkingen:

Chris zei

Als ik je foto's bekijk moet ik steeds aan de Home Alone films denken. Wat een bof dat er sneeuw lag.

Margriet zei

Die doos washi tape, ooooh :-)