maandag 29 april 2019

Rondreis Deep Sout USA - Dag 6 Hotel Baton Rouge

Vanaf Oak Alley konden we een stukje terug rijden en dan over de snelweg gaan, maar wij dachten dat het leuk zou zijn om binnendoor langs de Mississippi te rijden...nou niet dus.
De Mississippi was nergens te zien, want de weg liep onderaan een grote dijk en aan de andere kant was het gebied helemaal vol olieraffinaderijen en dat was nou niet bepaald mooi.
Tegen vijf uur kwamen we bij het hotel in Baton Rouge aan.




 Op onze kamer hebben we eerst wat dingen voorbereid voor morgen en toen zijn we op het parkeerterrein een cache gaan zoeken die we vanaf onze kamer konden zien!
Vervolgens gingen we met de auto naar de Panda Express om daar te eten.
Die ligt aan weer zo'n groot winkelplein en voordat we daar waren kwamen we langs een Hobby Lobby, tja als je er dan toch bent...:-)
 Het werd dus een uurtje later voordat we aan de overkant bij de Panda Expres kwamen.
 Vroeger hadden ze heerlijke aubergines, tegenwoordig hebben ze, op de kleine loempia's na, geen vega gerechten meer, dus nam ik het enige niet vleesgerech: groenten met garnalen.
 Terug op de hotelkamer maakte ik nog even een foto van mijn aankopen.
Naast nummerplaten van verschillende staten ben ik nu ook quarter dollars van de verschillende staten aan het sparen en bij HL zag ik daar een leuk mapje voor, kan ik de muntjes gelijk netjes opbergen:-)

1 opmerking:

Margriet zei

Lijkt me heerlijk om rond te struinen in die grote hobbywinkels daar!