maandag 3 augustus 2015

Alstonville

We vertrokken op maandag, reisden ook nog op dinsdag, gingen slapen en stonden op  donderdagochtend op terwijl we ons afvroegen waar woensdag gebleven was...
Na het ontbijt pakten we onze koffers uit en zijn we een beetje om het huis heen gaan kijken.
Als je het huis uitloopt (of voor de ramen aan de voorkant staat) zie je dit
Het huis ligt in een doodlopende straat op een heuvel.
 De voorkant van het huis
 We zijn verder de heuvel opgelopen naar het einde van de straat en daar zag ik deze ontzettend leuke brievenbus.
 Toen we weer de oprit opliepen werd er vreselijk gekrijst en werden we zo'n beetje aangevallen door een paar masked lapwings, om je helemaal suf te schrikken.
 Opvallend is dat er naast de huizen grote watertanks staan. Er is geen waterleiding, maar het regenwater wordt opgevangen en ook gebruikt als drinkwater.
Het huis ligt ongeveer 3,5 kilometer vanaf de plaza, dus we namen de auto om daar even een paar boodschappen te gaan doen.
 Er waren allemaal kleine winkeltjes, waaronder een winkel waar ze van alles en nog wat verkochten en het aanbod aan hobbyspullen verbazingwekkend groot was.
Ik heb er niet lang gekeken want de jet-lag sloeg toe en ik stond op mijn benen te draaien.
We gingen naar buiten, waar het wat beter ging.
Het plan was om bij dit oude treintje een cache te zoeken.
Er waren verschillende deurtjes die open konden en waarachter het erg donker was, daarom haalde Paul de (felle) zaklamp die in de auto lag.
Hij scheen ermee in een ruimte, zag de cache die bewaakt werd door een enorme spin; een formaat wat wij hier gelukkig niet kennen.
Ik zag hem gelukkig niet en voelde me ook niet geroepen om dit Australische  exemplaar te gaan bekijken :-) en de cache hebben we lekker laten zitten.
 In Engeland hebben we wel eens vega pasteitjes gegeten en die hadden ze zowaar hier ook in de diepvries, samen met twee zakjes gemengde salade werd dat ons makkelijke maar ook lekkere avondmaal.
 En wie had er zijn eigen vanille vla? lol

Geen opmerkingen: