maandag 24 augustus 2015

Nightcap National Park

Even buiten Nimbin ligt het Nightcap National park en daar wilden we nog een wandeling gaan maken.
De weg er naar toe ging steeds maar hoger en onderweg zijn we een keer gestopt om wat foto's te maken van de prachtige vergezichten.


 Aangekomen op de parkeerplaats van het park lazen we dit bord en kwamen tot de conclusie dat alleen Julian geschikte schoenen aan had om hier rond te lopen :-)
 We bekeken het pad wel even, maar na nog geen meter was het al duidelijk dat dit niet ons ding was
en zijn we een multi gaan doen die bij de zendmast naast het parkeerterrein begon en waarvoor we op redelijk normaal terrein konden lopen.
Daarna zijn we weer terug naar huis gereden. Onderweg hebben we op een zijweggetje nog een cache gezocht.
Hier zagen we zowaar een aantal koeien grazen.
 Zo uitgestrekt en zo stil
Een hele grote boom, dat zal voor de koeien wel lekker zijn in de schaduw ervan te kunnen liggen.
 Thuis aten we rijst met champignonsaus.
Na het eten belde Paul nog even met Quantas om, nu hij tickets voor een andere vlucht van Brisbane naar Sidney had kunnen boeken, het eerste stukje van de terugreis te cancellen.
Nou dat werd een heel gedoe, want het was een stuk van een hele lange vlucht (dat was bekend) en dat kon niet verzet worden, dan moeten er voor de hele reis nieuwe tickets gekocht worden...
Of we het hotel nog konden verzetten want dan zouden we alleen maar de nieuwe tickets Brisbane - Sydney door het toilet hoeven te spoelen, nou dat dachten we toch niet.
Paul schrijft altijd op met wie hij wanneer belt en kon dus precies vertellen wie hem de info had gegeven dat we het eerste stukje wel konden verzetten.
Nou een heel lang verhaal kort: uiteindelijk is er dan een hele grote uitzondering gemaakt en kunnen we toch, zonder verdere kosten, het eerste stukje van de terugreis een paar dagen eerder maken,pfff
En zo vliegen de avonden ook om :-)

1 opmerking:

Margriet zei

jammer dat jullie daar niet konden wandelen, het zag er wel heel mooi uit!
Wat kunnen mensen toch moeilijk doen!!! Maar gelukkig hield Paul vol en werd het toch naar jullie zin geregeld :-)