maandag 14 juni 2021

Lockdown dag 450

 Zoals elke week was ook vandaag weer maandag wasdag.
Ik ben er de hele dag zoet mee geweest want ik had extra veel deze week; Julian heeft vier nieuwe dekbedhoezen en ik had genoeg in de rode/paarse wasmand zitten om een was te draaien.
Normaal hang ik met dit weer alles behalve de handdoeken buiten te drogen, mara Julian heeft ontzettend last van hooikoorts, dus spitste ik de gewassen was, hing alles van Paul en mij buiten en van Julian binnen.
Normaal hangt was binnen aan een van de drie rekken in de waskamer, maar omdat de dekbedhoezen in de droger moesten en dan de deur open zou staan kon de was van Julian daar niet hangen.
Dat ging op het uit Parijs meegebrachte rekje boven in de badkamer, waar het tegen de avond wel een tropische broeikas lees, zo warm en vochtig.
Nu komt Julian helemaal niet meer buiten, maar omdat het toch wel belangrijk is dat hij wat frisse lucht krijgt hebben we de maker van onze horren opgebeld en gevraagd of ze pollengaas inde horren konden maken...pollengaas??? daar hadden ze nog nooit van gehoord.
Gelukkig had Bol er wel van gehoord en hebben we dus twee verschillende soorten gekocht om te kijken wat het beste bevestigd zou kunnen worden.
Een ervan kwam vandaag binnen en dat heeft Paul op het raam in Deux gemaakt, dat is de kamer waar Julian zit met zijn computer.
Hopelijk scheelt het voor Julian en kan het raam 's nachts open blijven staan zodat het kan afkoelen en er frisse lucht naar binnen komt.

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Wat een pech voor Julian, ook dat nog

Margriet zei

Wat ontzettend vervelend voor Julian. Ik hoop dat dat pollengaas werkt