woensdag 23 juni 2021

Lockdown dag 459

 Behalve het huishaten doe ik niet echt veel omdat ik de concentratie er niet voor heb met alles wat er nu weer aan de hand is.
Dus hang ik wat achter mijn pc en kijk ik wat huizenprogramma's.
Delhaize zou vandaag tussen 17.00 en 18.30 komen en toen was de vraag wat doen we met het eten?
Als we om half zes eten zul je zien dat ze dan op de stoep staan, als we wachten komen ze natuurlijk pas om half 7.
We besloten om toch maar te wachten en inderdaad kwamen ze pas om half 7.
Ik had zoveel mogelijk voorbereidingen getroffen voor een couscousmaaltijd, dus toen de boodschappen gedaan waren hoefden we alleen nog maar te wachten tot de couscous klaar was en konden we eten.
Wat Paul's werk betreft:
 Vrijdagmiddag, nadat hij ontslag had genomen werden er ineens twee 'vrijwilligers' die zijn werk over moeten gaan nemen, uit de hoge hoed getoverd.
Een stagiair in Parijs, die in januari weg is en iemand in Portugal, allebei voor iets minder dan een halve dag en allebei spreken en lezen ze geen woord  Nederlands, maar dat is ook niet zo belangrijk whahaha.
Dan zou je dus denken die laat je z.s.m. ingewerkt worden, maar tot nu toe  (24-6  12.30 op het moment dat ik dit type) weet Paul nog niet wie het zijn, dus ze hebben er blijkbaar  nog steeds geen haast mee.
Een van de beslissers waarmee Paul samenwerkt had gevraagd of hij eventueel bereid was om op zijn beslissing terug te komen, als hij in september en oktober vrij zou zijn en Paul (die in mijn ogen echt te goed is voor de wereld) zei dat hij dat misschien wel zou willen overwegen.
Dat is blijkbaar aan zijn baas verteld, dus die belde dat ze dat gehoord had en dat dat wel heel goed uit zou komen, dat Paul maar een mail moest sturen wat hij precies wilde en vervolgens begon ze weer met allemaal dreigingen en aangezien je nog altijd meer vliegen vangt met honing dan met azijn, was dat geen goede aanpak.
Dus Paul heeft haar een mail gestuurd dat zij maar met een goed aanbod moet komen en dat hij dan wel zal kijken en dat ze dan ook gelijk haar excuses aan kan bieden voor de mail over de mail die ze gemaakt had over de afspraken van zijn vakantie.
Uiteraard heeft hij daarna niets meer gehoord, behalve vandaag een mail dat zijn wekelijkse dag verlof  (morgen)niet goedgekeurd wordt, oh wat was ik daar verbaasd over (NOT), dat kan niet want dan komt de werking van het team in gevaar, welk team???
Het ging Paul erom dat we gewoon in september naar Capelas kunnen om het huis te zien en delen van de keuken uit te kunnen zoeken, zodat die geïnstalleerd is als het huis klaar is, maar ik heb gezegd dat ik liever een maand of nog langer met een halve keuken zit, dan kamperen we wel wat, dan dat hij terugkomt op zijn ontslag, want wie weet wat voor toestanden we dan nog allemaal gaan meemaken.
En in plaats van dat hij nu nog gewoon door kan werken is hij vandaag bezig met bellen en mailen met HR en juristen om uit te zoeken op hoeveel vrije dagen hij recht heeft en of hij die ook allemaal op kan nemen of dat de K(lelijk woord)  bank het inderdaad kan verbieden.
Is het al half september? Ik ga mijn toeter en slingers vast zoeken.

1 opmerking:

Margriet zei

Wat een ellende lief J-tje. Hopelijk kunnen jullie dit snel afsluiten en weer gaan genieten van alle fijne dingen in het leven!