zaterdag 27 mei 2017

Cyprus dag 5 - Kalidonia Waterfall

We parkeerden de auto op een parkeerplaats in de buurt van waar de trail begon. Het pad daar naar toe liep wel wat omhoog maar was verhard, dus dat liep wel lekker.
Bij dit bord begon de trail
 Dit trail was wel te doen voor ons :-) Af en toe moesten we wel over grotere rotsblokken heen zien te komen of soms er tussen door, maar het pad ging niet echt veel omhoog.
 We probeerden ook  nog caches te zoeken die op dit trail lagen, maar dat viel niet mee met een gps die tussen de rotsen en bomen helemaal op tilt slaat.
Hier hadden de batterijen er ook nog eens genoeg van dus moest Paul ze vervangen, gelukkig waren er rotsblokken genoeg om even op te gaan zitten.
 Water...we komen vast in de buurt.
 En inderdaad, na ongeveer anderhalf uur (duurde zo lang door het zoeken naar caches) kwamen we dan uit bij de waterval.
 Natuurlijk moest ik daar even met mijn voeten het water in...koud...niet te geloven zo koud.
Paul wilde een foto maken en dat duurde even en in die tijd waren mijn voeten zowat bevroren.
Toen we hier even gingen zitten zodat mijn voeten konden opdrogen kwamen er twee stellen Nederlanders aan waarmee we een praatje gemaakt hebben.
Ze lieten ons foto's zien van de Artemis Trail die ze gelopen hadden. Het was goed te doen en viel reuze mee, ja de bodem van het ravijn kon je niet zien en het pad was maar 50 cm maar als je langs de rotskant liep...whahaha nou wij houden het wel bij dit trail :-)

1 opmerking:

Margriet zei

Wat een mooie waterval! Fijn dat jullie deze wandeling wle konden doen!