maandag 26 september 2022

Extra weekje

 Jasmine zou vandaag terug vliegen, maar ze blijft nog een extra weekje, wat natuurlijk heel gezellig is, maar de reden is wat minder leuk.
Van de week had ze wat keelpijn en moest vaak haar neus snuiten, maar ze voelde zich niet ziek.
Wij zijn heel veel in en uit de auto met airco gestapt, hebben met ramen open gereden en ook in de winkels was het steeds van warm naar koud en ik kreeg last van diaree.
Gisteravond laat voelde Paul zich heel rillerig en ook vanmorgen voelde hij zich niet echt lekker, dus ik zei doe maar een zelftest.
Ik heb er geen moment over nagedacht dat die positief zou kunnen zijn, ik dacht echt een koutje, maar in no time stonden er twee streepjes.
Toen werd het een familie 'activiteit' :-)
Jasmine deed een test en dat was ook gelijk bingo...
Ik ben de enige die (nog) niet besmet is.
En nu moet er dus van alles en nog wat geregeld worden...
Gelukkig gaat er volgende week nog een rechtstreekse Tui vlucht; de laatste van dit jaar en hopelijk kan ze die dan nemen.

2 opmerkingen:

Marthy zei

Wat een toestand, dat verwacht je toch niet. Wij hebben nog geen Corona gehad en zijn afgelopen week de vijfde prik gaan halen. Ik hoop dat de patiënten zich ondertussen weer goed voelen.

Jolande zei

Fijn dat jullie nog geen Corona hebben gehad Marthy, houden zo.
Wij hebben 2,5 jaar uiterst voorzichtig gedaan en nu de eerste de beste keer dat we een logé hebben was het bingo...
Goh een vijfde prik al, wij moeten binnenkort een 4e gaan halen (in Belgie of hier).
Jasmine is weer helemaal opgeknapt, ik heb nog steeds spierpijn (alhoewel een heel stuk minder dan van de week) en Paul en ik zijn hartstikke moe.
Nu hielp het ook niet echt dat we eergister nacht om half 4 op moesten om ons kind uit te zwaaien en dat gisternacht ons andere kind ons om middernacht even wakker belde met iets onnozels en ik daarna niet meer heb kunnen slapen.
Hopelijk vannacht een betere en langere nachtrust.