zaterdag 25 mei 2013

Capelas - het huisje van Oma

Na het blokkendoosje gezien te hebben gingen we in de auto van R. verder met  een tour door Capelas en als eerste gingen we naar het huisje van “oma”.
Om de huizen uit elkaar te houden gaven we ze namen en omdat dit huisje van de oma van een vriendin van R. is en hij ook over het huisje van the grandmother sprak, werd dit het huisje van Oma :-)
We hadden het al via Steetview bekeken, dus we waren gelukkig voorbereid :-)
Nadat we klaar waren met 'de tour door Capelas' zijn we teruggereden om hier nog eens goed rond te kijken, het was toen inmiddels droog en zelfs zonnig geworden, vandaar de verschillende foto's.

 Deze foto is genomen vanaf de kuststrook aan de overkant. In het midden zie je een huisje met blauwe luiken en daar tegenaan staat een piepklein huisje (uiteraard) zonder ramen aan de voorkant en dat is nou  het huisje van oma, whahaha ROFLOL
Het zou hier gaan om afbreken en opnieuw beginnen.

 Oma woont er inmiddels niet meer en daarom
zijn de ramen en deuren dichtgemetseld.

 Het huisje is 8 bij 3 meter.
Dit is een foto van de achterkant.

 en oh wat een dump aan de achterkant...

 en aan de zijkant....

 De weg naar het zwembad toe in de regen

een twee uur later toen het droog was.

het uitzicht naar de miradouro aan de linkerkant in de regen

 
  en ook twee uur later.

 Nog een foto in de richting van de miradouro.

Het uitzicht op de zee is werkelijk fenomenaal.

Met in ons hoofd de mogelijkheden om een blokkendoosje op dit stuk grond te bouwen is dit zeker de moeite waard om verder uit te zoeken.
Zowel het huis in Lagoa als dit spreken ons erg aan. Natuurlijk zagen we ze pas op de laatste twee dagen en hebben we geen tijd meer om dingen verder uit te zoeken, maar dat zullen we dan vanaf thuis moeten doen.

2 opmerkingen:

trompke zei

Tja... als je daar voor een redelijke prijs een mooi huis kunt bouwen. Mooi plekje. Lijkt me leuker dan in Lagoa zelf. Maar daar wonen heeft ook zijn voordelen neem ik aan.

Ons weer wordt in IJsland en de Azoren gemaakt... Daar komt dus al die regen vandaan :-)

Margriet zei

Mooi plekje hoor!!!