woensdag 19 september 2018

Rondreis West USA Dag 20 - Warner Bros. Studio Tour 1

Vandaag hadden we kaartjes voor de Warner Bros. Studio Tour en omdat het verkeer hier vreselijk is gingen we ruim op tijd weg.
Dat was maar goed want alhoewel het verkeer deze kant op wel meeviel hadden we veel tijd nodig om bij de juiste parkeergarage te komen, dit is echt een enorm groot complex.


Eenmaal in het gebouw moesten we in een rij, door metaalpoortjes en daarna werd je naam en paspoort gecheckt en kregen we een kaart met een letter erop.
Per 5 letters moesten we in rijen gaan staan en per rij een filmzaal binnen, daar werd een filmpje vertoond waarin Ellen Degeneres vertelde wat we te zien zouden krijgen.
Vervolgens kwamen er 5 gidsen binnen, die weer de letters afriepen en met een van die gidsen gingen we mee naar een soort groot golfkarretje.
Paul en ik zaten voorin, dus we konden het heel goed zien.

We reden door de straten, waar de deuren geen klinken hebben, zodat ze voor elke film/serie gemakkelijk aan te passen zijn.
Keken binnen in sommige ruimtes.

Wij kijken niet zoveel tv en al helemaal niet veel series, dus veel van de plaatsen die de gids aanwees omdat ze uit die of die serie kwamen zeiden ons niets, maar het was toch leuk om te zien hoe echt  dingen eruit zagen en hoe nep ze dan soms bleken te zijn.
We hebben een huis gezien dat aan alle vier de kanten een voorkant had, multifunctioneel :-)

En dit gebouw was dan gefilmd van de ene kant een highschool en van de andere kant het stadhuis.
We keken rond in een gebouw waar beneden een tentoonstelling was van de kostuums uit Wonderwoman

Maar ik vond het boven veel leuker, want daar was enorm veel te zien uit de Harry Potter films.







Ook was er een stuk met dingen uit Fantastic Beasts and where to find them, ook erg leuk want die film hebben we gezien.