dinsdag 13 juni 2017

Cyprus dag 10 - Hotel in LimassolIn Limassom aangekomen zijn we enorm lang bezig geweest om het hotel te vinden, het adres had geen nummer. 
Limassol is enorm langgerekt (een soort Assendelft maar dan erger)  en aangezien we geen idee hadden waar we precies waren of naar toe moesten was dat niet echt handig allemaal.
Ik meende me te herinneren dat Paul een bepaalde cache had laten zien die bij het hotel in de buurt moest liggen, die kon ik terug vinden en toen hebben we daarvan de coordinaten ingevoerd en bleken we 10 kilometer te ver te zijn...
In die buurt aangekomen moesten we beslissen of we naar rechts of links zouden gaan, je mag nergens een U-turn maken en veel plaatsen om te kunnen keren en weer de andere kant op te rijden zijn er niet, dus je bent zo weer weet ik het hoeveel kilometer verder.
We kozen voor links, maar konden het hotel nergens vinden.
Het liep al tegen zes uur en omdat we geen zin hadden om de hele avond met zoeken door te brengen heeft Paulhet hotel gebeld, gezegd waar we stonden en toen moesten we ongeveer 3 kilometer naar rechts rijden.
En inderdaad daar was het hotel!
Er was een ruime parkeerplaats met voldoende vrije plaatsen, dus daar hebben we de auto neergezet en toen zijn we gaan inchecken.


Toen we met de lift naar boven gingen zagen we daar gelijk al een bordje dat het verboden is om eten/drinken mee te nemen naar je kamer…ja dag hoor, dan hadden ze dat maar eerder moeten laten weten via de reisorganisatie, wij zijn op tournee en hebben van alles bij ons.
We hebben een keer eerder zo'n hotel gehad, dat was in Marokko en ik vind het zo zo onvriendelijk over komen.
De kamer oogt vrij kaal, maar door een schuine punt wel ruim en we hebben een balkon met uitzicht op andere hotels en zwembaden én de zee.
En op de tv verscheen een boodschap dat we in een 3 sterren hotel waren, maar dat het aanvoelde als een 4 sterren hotel, hier hebben we erg om moeten lachen, maar als je je niets verbeeld dan ben je niets.

Nadat we alles op de kamer gebracht hadden zijn we even bij het zwembad gaan kijken
en bij het 'strand'.


En toen hebben we een hele tijd  rondgelopen op zoek naar een restaurantje.
Aan de zeekant zat niets, dus zijn we naar de doorgaande weg gelopen, maar ook daar viel het niet mee.
Het is hier een en al hotel, winkeltjes, barretjes, koffieshops en er zitten wel een aantal restaurantjes, maar dan hadden ze of alleen maar vlees, of er zat totaal niemand binnen en dat vinden we geen goed teken.
We wilden het zoeken al bijna opgeven toen we een Grieks restaurant zagen waar spinazie cannelloni op de kaart stond, dus daar gingen we naar binnen.
Zitten we goed en wel aan tafel het menu te bekijken, ziet Paul dat er bij een aantal gerechten de prijs afgeplakt was, dat bleken ze niet meer te hebben en uiteraard was daar ook de cannelloni bij….
Gelukkig stond er nog spaghetti carbonara op de kaart, daar hebben ze het vlees uit weggelaten en toen had ik toch nog iets te eten…
Paul nam spaghetti bolognese
en tbij de rekening kregen we nog een schaaltje met fruit.


Het restaurant was vlakbij het hotel, dus we hoefden niet ver terug te lopen.
Op de kamer hebben we de rest van de aardbeien opgegeten en natuurlijk gewoon thee gemaakt.
Ik ben ontzettend lang bezig geweest met het loggen van maar 4 caches en Paul is bezig geweest om online te kijken naar restaurantjes en wat er zoal te doen is in Limassol.
Tot nu toe vinden we wat we hier gezien hebben ontzettend lelijk, maar wie weet komen we nog mooie dingen tegen.

1 opmerking:

Margriet zei

Wat stom dat je geen eten en drinken mee mag nemen naar je kamer! Beetje karige maaltijd, maar het fruit ziet er dan wel weer lekker uit en gelukkig hadden jullie nog lekkere aardbeien!