woensdag 8 mei 2019

Rondreis Deep South USA - Dag 9 Vicksburg

Het was half vier toen we het park uitreden en aan de overkant van de weg bij het toeristenburo een cache gingen zoeken.
Omdat we de hele dag alleen maar water gedronken hadden, hadden we nu wel zin in iets anders en toen we langs een Mc kwamen zijn we daar een milkshake gaan drinken.
Daarna zijn we naar Down Town gereden waar we rondgewandeld hebben.
We liepen langs de bovenkant van Catfish Row Art Park, waar inderdaad een hoop kunst te zien was.

En verder wandelden we door het stadje. Het was hier wel ietsje levendiger dan Baton Rouge of Natchez, maar niet echt heel veel.

Voordat we weer terug naar de auto gingen wilde ik nog even langs the Vicksburg Riverfront Murals lopen om ze van dichtbij te bekijken.
Ze zijn geschilderd op de muur die gemaakt is om overstroming van de rivier tegen te gaan en geven de geschiedenis van de stad weer.
Het zijn 33 murals gemaakt door 12 kunstenaars. Ik vond ze allemaal erg mooi en heb ze dan ook allemaal op de foto gezet, hier zijn er een aantal




Waar de muur ophield was goed te zien hoe hoog het water staat en ik heb gelezen dat een paar weken later het water zo hoog stond dat je de murals alleen nog maar vanaf de hoger gelegen weg mocht bekijken.
Nadat we uitgekeken waren zijn we naar de supermarkt gereden om avondeten te kopen.
Old Chedder broccoli soep; zó lekker!
En sinds Paul toch een keer van mijn sushi heeft geproefd en het zowaar lekker vond eten we dat nu af en toe.

1 opmerking:

Margriet zei

Wat een mooie murals!