donderdag 20 mei 2021

Lockdown dag 425

 Als extra zijn deze week de computer- en mijn kamer aan de beurt, Julian doet de eerste en ik doe uiteraard mijn eigen kamer.
In een hoek stond nog steeds het rolwagentje en een krat die mee geweest zijn naar Parijs en dat moest eerst weer opzij gezet worden voordat ik de trap er neer kon zetten om de bovenste planken te stoffen.
Ik zou het wel eens een keer opruimen, nou vandaag was dus die keer, want ik was het nu helemaal zat.
En  omdat ik natuurlijk ook hobbyspullen mee ga nemen naar het nieuwe huis, was dit gelijk een mooie gelegenheid om uit te zoeken wat ik dan al heb en wat ik nog aan moet schaffen.
Ik begon met het sorteren van alle washitape in 12 ijsdoosjes (recyclen!).
Daarna heb ik het krat en het rolwagentje naar de kamer van Jasmine gebracht om het daar allemaal op de grond te leggen en rustig uit te zoeken zonder dat Maui en Mandu zich ermee bemoeiden.
Van wat we voor de inrichting van het nieuwe huis aanschaffen/hebben maak ik foto's, want ik kan natuurlijk niet alles onthouden en zo heb ik ook van alles wat er nu voor mijn hobbykamer ingepakt werd foto;s gemaakt.
En zo ben ik de hele dag zoet geweest, maar aan het eind van de middag was de hoek in mijn kamer leeg en had ik al heel wat dingen ingepakt die straks meekunnen.
De tijd vloog weer om en het bleek al later te zijn dan ik had gedacht en daarom hebben we lekker makkelijk frietjes gegeten.
's Avonds hadden we ook weer huiswerk: deurknoppen, glas in deuren, video bel enz.
Er gaat ontzettend veel tijd in zitten om een huis helemaal zelf te ontwerpen, maar het is wel ontzettend leuk om te doen. 
En vandaag was er wat het huis betreft ook nog eens een mijlpaal: het dak zit erop!!!

1 opmerking:

Margriet zei

Jee, het dak zit er op! En een mooie productieve dag!