dinsdag 25 mei 2021

Lockdown dag 430

 Toen ik vandaag Portugees zat te leren werd het ineens zo donker dat het zonder lamp bijna niet meer te zien was.
Nu hebben we op die kamer een hele fijne bureaulamp, zo fijn dat we hem zelfs naar Parijs meegenomen hadden.
Maar sinds we terug zijn kunnen we de schroef om hem aan een oppervlak te klemmen nergens meer vinden.
Het was een van de laatste dingen die we op de valreep ingepakt hebben, dus we weten zeker dat we hem meegenomen hebben, maar waar het gebleven is ????
Zodoende ben ik een groot deel van de middag bezig geweest om toch nog eens een keer alles onderste boven te halen in de hoop de schroef te vinden, ik heb zelfs Maui en Mandu in de kamer opgesloten zodat ik rustig op zolder kon gaan zoeken.
Het mocht niet baten, de schroef is en blijft weg.
Het was trouwens zo slecht weer dat de groencontainer, nadat hij geleegd was, gewoon midden op de weg gewaaid is; toen ben ik toch maar door de stromende gietregen naar buiten gegaan om hem van de weg af te halen voordat er ongelukken gebeuren.
Van dat even buiten was ik helemaal koud en nat geworden en kreeg ik spontaan trek in hutspot, wat we dan ook als avondeten gegeten hebben...hutspot in eind mei...
Na het journaal zag ik dat Bol een 7-daagse van aanbiedingen heeft, o.a. koekenpannen.

Nou dat kwam goed uit, want ik had net een week of wat geleden een paar koekenpannen uit de keuken gehaald die vervangen moesten worden, maar daar waren we nog niet aan toegekomen.
Daar hebben we nu allemaal nieuwe exemplaren voor besteld en de gratis exemplaren gaan mee naar Capelas. 
Dat vind ik nou leuk, zulke dingen.
Toen hebben we gelijk de rest van het kleine huishoudelijke apparaten lijstje bekeken of er soms nog meer kortingen waren en zo was de avond ook weer nuttig besteed.

1 opmerking:

Margriet zei

Dat is een leuke deal bij Bol!