zaterdag 3 juli 2021

Lockdown dag 469

 In het nieuwe huis willen we graag 2 banken hebben en omdat de levertijd daarvan meestal nogal lang is, werd het nu echt wel tijd dat we iets zouden gaan bestellen.
De afgelopen maanden heb ik voor wat de inrichting betreft uren (dagen) online zitten kijken naar van alles en nog wat, sommige dingen hoeven we alleen nog maar in het echt te gaan bekijken.
De banken die we hier in huis hebben bevallen ons uitstekend, dus heb ik gezocht of ik ze nog ergens kon vinden.
Morres in Hulst heeft een bank in het assortiment die er heel erg op lijkt, maar we wilden toch wel eerst weten of hij wel lekker zou zitten.
Nu in Belgie de zomervakantie en de solden begonnen zijn, hebben we erop gegokt dat het op zaterdagochtend misschien rustig zou zijn, want door de week is er bijna geen doorkomen aan met de files rondom Brussel en Antwerpen.
En zo reden we vandaag weer eens Nederland binnen, ik kan me niet herinneren wanneer we daar voor het laatst waren, dat moet voor Parijs geweest zijn.
Bij Morres stonden een paar auto's voor de deur, maar er tegenover is een outlet store en ik denk dat de meeste mensen daar waren, want in de winkel was bijna niemand, echt heerlijk.
Iedereen kon zien dat we uit Belgie kwamen, want wij waren de enige met een mondmasker op :-)
We gingen gelijk op de bank af die we in ons hoofd hadden, gingen er op zitten en zeiden dat we er twee wilden bestellen.
De verkoper was stomverbaasd, hij had nog nooit meegemaakt dat mensen zo snel een beslissing namen,
Het enige dat wat langer duurde was  het uitzoeken van een kleurenstaal, want dat wilde ik bij daglicht doen en daarvoor moesten we even naar het terras lopen :-) 
Omdat het zo rustig was zijn we nog verder gaan kijken of er iets van onze gading was, maar de modetrend van het ogenblik is industrieel en dat vinden we allebei spuuglelijk, dus het bleef bij de banken.

In de buurt zijn we nog caches gaan zoeken
maar het werd erg warm en klef en daarom zijn we maar niet een boswandeling gaan doen.
We hebben nog twee caches op carpoolplaatsen gezocht en toen zijn we weer naar huis gegaan.
Het was dus een succesvolle dag.

2 opmerkingen:

Margriet zei

Zo snel slagen in een meubelwinkel is wel erg fijn!

Jolande zei

We weten vaak heel goed wat we wel/niet willen en dat heeft vaak het voordeel dat we snel klaar zijn.