maandag 26 juli 2021

Lockdown dag 492

 Het was een enorm vermoeiende dag vandaag.
Paul is weer begonnen met werken en het blijkt dat het (mis)management gewoon helemaal niets gedaan heeft de afgelopen 4 weken.
Mensen die de pensioenfondsen als klanten hebben zitten met hun handen in het haar omdat ze de afgelopen weken niemand hadden die hun aanvragen kon behandelen en zijn nog wanhopiger omdat Paul binnenkort weggaat en er dan niemand meer is die er verstand van heeft, maar er gebeurt gewoon helemaal niets.
Ik vergelijk het met de Titanic, het is nu gewoon te laat om rampen te voorkomen, maar na Paul de zondvloed.
Het eerste wat er vanmorgen gebeurde was dat de hoge baas hem vroeg zijn ontslag in te trekken en dan zouden ze zijn gemaakte afspraken respecteren en zou hij in september en oktober gewoon vrij zijn, blablabla.
Paul wilde dat nog wel overwegen als het zwart op wit zou komen te staan, maar ik ben er dwars voor gaan liggen, ik wil gewoon na 17 september niets, maar dan ook niets meer horen of zien van die k.t bank.
Ook al staat het zwart op wit, als er onverwachte dingen gebeuren kunnen ze de niet wettelijke  vakantiedagen intrekken en misschien ben ik te wantrouwend, maar ik voorzie een heleboel 'onverwachte dingen'.
Dus heeft Paul gezegd dat hij zijn ontslag niet intrekt, zijn wettelijke dagen opneemt, elke week 1 dag sollicitatieverlof neemt (daar heb je wettelijk recht op als je ontslag neemt) en zijn overige vakantiedagen laat uitbetalen.
De conclusie van het verhaal is dat hij nu nog maar 5 weken 3 dagen per week hoeft te werken en vakantie heeft vanaf 1 september!!!
De grote baas zei dat hij geen andere keus had dan het goed te keuren, maar we wachten nog 'even' op de bevestiging.

5 opmerkingen:

Bertiebo zei

En dat was dat. Of toch nog niet?

Jolande zei

Het ligt nu bij HR Belgie en die vinden dat hij wel erg veel vakantiedagen over heeft en gaan nu kijken of dat allemaal wel klopt... whahaha het is net een soap.

Margriet zei

Het is wel goed met die bank! Wat een opluchting zal het zijn als Paul daar helemaal klaar is!

Jolande zei

De feestslingers liggen al klaar en de fanfare is besteld :-)

Margriet zei

Hahahahahahahaha, dat snap ik heel erg goed!