donderdag 22 juli 2021

Lockdown dag 488

 De afgelopen maanden hebben we de website van Ikea uit ons hoofd geleerd :-) en hadden we een lijstje van dingen die we eerst in het echt willen zien voordat we ze zouden bestellen.
Het is vakantie en mooi weer, dus we hoopten dat het vandaag rustig zou zijn en omdat ik nu bijna de twee weken achter na de vaccinatie achter de rug heb besloten we om vandaag te gaan kijken.
En zo waren we voor het eerst sinds hele lange tijd weer bij Ikea Zaventem.
We waren er gelijk bij het open gaan van de winkel en toen dachten we even dat het druk was, maar dat bleek enorm mee te vallen, we hebben het er nog nooit zo rustig gezien.
Ideaal dus om alles te bekijken en te beslissen wat we wel/niet willen.
Eigenlijk is dit de eerste keer dat we een volledig huis inrichten, toen we gingen samenwonen was de opa van Paul net overleden en kregen wij de hele inboedel, die we stukjes bij beetjes vervangen hebben als dat nodig was.
De meubels die we willen hebben bestellen we online en laten we thuis bezorgen, maar we kwamen toch met een wagen volgeladen thuis.
Het was fijn om weer eens in het echt dingen te kopen i.p.v. online, maar we waren bekaf toen we thuiskwamen, niets meer gewend :-)

3 opmerkingen:

Margriet zei

Hahaha, ja wat is het weer wennen hè, om gewoon te winkelen

Jolande zei

Inderdaad, maar omdat de cijfers weer zo stijgen doen we nu maar zoveel mogelijk voor als na de vakantie de boel weer zou ontploffen.

trompke zei

Lijkt me heerlijk om een inboedel te kunnen kopen. 😊