woensdag 3 maart 2021

Lockdown dag 347

 Vandaag was een drukke dag met huishaten, want alles wat ik gisteren niet had gedaan deed ik vandaag erbij.
Toen dat allemaal klaar was heb ik nog heel lang achter de pc gezeten om logjes te maken.
Tussen de middag zijn we wel even een wandeling gaan maken en toen zagen we een stukje verderop in de straat deze boom al volop in bloei staan.
Paul had vanmiddag een bespreking dus we konden niet al te lang wandelen en daarom namen we het pad tussen de weilanden door i.p.v dat we nog verder doorlopen.
Dat pad nemen we eigenlijk nooit, maar het bleek nu echt helemaal een goed idee te zijn, want er was een boer druk bezig met gif te spuiten en de wind stond precies naar het pad waar we anders over lopen.
Over het bospad waar Julian en ik een jaar lang elke week een foto gemaakt hebben, zijn we weer terug naar huis gelopen.
Het viel op dat alle gedichten weggehaald waren.
Als we 's avonds zitten te eten is het me al een paar avonden achter elkaar opgevallen dat vlak voor het donker wordt er allemaal kleine vogeltjes in de Japanse kersenbomen komen zitten.
Het lijkt wel een soort verzamelpunt, eerst zit er een en dan komen er steeds meer en dan vliegen ze allemaal tegelijk de hoge coniferen in die er naast staan, waar ze waarschijnlijk overnachten; heel apart om te zien.
Er kwamen twee films op tv die ik graag wilde zien en toen hebben we tot 1.00 uur tv gekeken :-)

Geen opmerkingen: