donderdag 12 november 2020

Lockdown dag 236

 Ik werd wakker van Paul die naast me stond en vertelde dat Delhaize al was geweest...
Gelukkig had hij de diepvriesspullen al afgewassen en opgeruimd en was het koud in de garage waar de boodschappen stonden, dus ik kon wel eerst koffiedrinken en ontbijten.
Helaas was Delhaize er niet in geslaagd om een aantal verse groenten te leveren, dus heb ik ineens voor 4 dagen minder eten in huis :-(
Enfin, Julian en ik gingen de boodschappen die er wel waren afwassen en daarna ging ik weer het wiel uitvinden en bedenken wat ik de komende week kan maken met het eten dat nog in huis is.
Vervolgens bedacht ik wat we de week daarna dan zouden gaan eten en daar hebben we toen een bestelling voor gemaakt.
Als lunch aten we bagels en toen bedacht het toastapparaat dat hij geen zin meer had om de onderste helft te verwarmen grrr
Na de lunch zijn we de waskamer gaan poetsen en ondertussen bedachten we wat we bij de Hema moesten bestellen voor Sinterklaas.
Daar bleken we laat mee te zijn, want veel chocoladeletters (waaronder de J en P) waren er al niet meer.
Nadat eindelijk al die bestellingen gedaan waren ging ik nog even wat bestellen bij Daphne's Diary, die was dinsdag binnen gekomen (ook laat) en er zat een bon bij voor 25% korting en aangezien ik nog wat wilde bestellen voor mezelf voor Sinterklaas kwam dat mooi uit.
Alleen was de bon niet meer geldig, terwijl er toch heel duidelijk opstond dat het TOT EN MET vandaag was.
Dat bleek een foutje van de IT afdeling te zijn en daar moesten ze achteraan mailen, dus daar zou ik nog wel van horen: ik wacht 'rustig' af.
Jasmine bakt ontzettend graag, maar ze heeft geen oven, dus had ze Paul om raad gevraagd welke ze het beste zou kunnen nemen en samen hadden ze een hele mooie gevonden.
Omdat Jasmine en Wim dit jaar natuurlijk geen Sinterklaas kunnen komen vieren en wij niet naar allemaal winkels en het postkantoor gaan om kadootjes te regelen hadden we besloten om hun die oven te geven en die werd vanmiddag geleverd.
Terwijl de bestelhelden van Coolblue met de oven op de stoep stonden, zagen ze dat de glazen deur helemaal stuk was, dus die ging gelijk mee terug, maar omdat Paul hem besteld had, moest hij er ook nog even een mail over maken.
In die tijd ging ik risototto maken.
Dat maak ik altijd van gewone kleefrijst, maar omdat ik door de voorraad heen begin te raken had ik bij Delhaize speciale risotto rijst besteld voor de keren dat ik dat maak.
Nou dat werd een overweldigend succes (not), 13-15 minuten koken stond op de verpakking, maar na 35 minuten was het nog maar beetgaar en smaakte het naar niets.
Als je niet beter zou weten zou je denken dat het vandaag vrijdag de dertiende was LOL
 

3 opmerkingen:

Bertiebo zei

Heb je enig idee waarom die boodschappen niet geleverd werden?

Jolande zei

Dan zijn ze er niet. De boodshappendienst van Delhaize is nog wel voor enige verbetering vatbaar, maar voor alsnog ben ik erg blij dat ze het doen en we dus niet elke week naar de winkel moeten.

Margriet zei

De soep zag er lekkerder uit LOL