vrijdag 11 februari 2022

De bouw 10 februari

 Toen we vandaag bij het huis aankwamen was de schilder bezig om de afdekplaten van de rolluiken aan de voorkant van een laag primer te voorzien.
Hij had het memo gekregen dat het huis schoongemaakt was en was met een ladder op het balkon geklommen en zo aan het werk gegaan! Daar waren we natuurlijk wel heel blij om.
De rest van de dag was het heerlijk rustig, we hadden nog wel iemand moeten hebben omdat er geen afvoer voor de wasmachine is, maar we hebben niemand gezien.
Paul en ik zijn bezig geweest met het schoonmaken van alle ramen.
Aan de voorkant mochten we de rolluiken niet open doen, maar we hadden licht genoeg via de achterkant.
Ik heb de beneden ramen buiten gedaan en het is toch wel heel anders om ramen te wassen met het geluid van de zee vlak achter je.
En nu is het hele huis helemaal schoon!

Terwijl Paul nog bezig was heb ik de stapel gebruiksaanwijzingen maar eens onder handen genomen.
Die dingen zijn in heel veel talen, dus enorm dik, ik heb er de Nederlandse en Portugese pagina's uitgehaald en nu is het een mooi dun stapeltje.
Toen we klaar waren zijn we naar het huurhuis gegaan totdat we een telefoontje kregen dat Worten tussen 18.00 en 19.00 uur de tv zou komen bezorgen.
Terwijl we in het huis aan het wachten waren heeft Paul de auto maar gewassen :-)
Om 18.45 werd de tv gebracht, netjes nagekeken of hij niet beschadigd was, even aangesloten om te kijken of hij het ook deed en daarna hebben ze hem terug in de doos gestopt, zodat hij niet beschadigd als de verhuizers komen.
Toen de mannen weg waren zijn wij vlug naar de Food Plaza gereden, want we hadden reuze honger.

Geen opmerkingen: