donderdag 17 februari 2022

Uit het huurhuis

 We hebben vannacht heerlijk geslapen in het waterbed, zo fijn om weer een (eigen) dekbed te hebben en niet samen onder een deken te moeten liggen én zo lekker warm.
Vanmorgen hebben we een vierde poging gedaan om een bankrekening te openen.
Vorige keer moesten we een papier meenemen zoals de rekening van het water en die hadden we nu bij ons, maar nu moest er weer een papier komen dat we hier ingeschreven zijn, wat niet gaat want we zijn en blijven ingeschreven in België.
Er kwam een collega bij en toen bleek het toch allemaal te kunnen, overal werden kopieën van gemaakt en ze zouden vanmiddag de papieren klaar maken, die we dan morgen kunnen tekenen.
Aangezien we vlakbij de Continente waren hebben we gelijk maar even boodschappen gedaan.
Na de lunch zijn we naar het huurhuis gereden, waar we opgeruimd hebben, spullen terug gezet waar ze horen en onze laatste spullen ingepakt.
Het voelde toch wel raar toen we hier de deur achter ons dicht trokken; een beetje als een echte verhuizing, want we hebben hier in totaal toch 13 weken gewoond.
Weer thuis heeft Paul mijn verjaardagskado uitgepakt; hij wilde weten hoeveel mensen er in een heel klein bootje zaten.
Om te vieren dat we nu echt hier wonen hebben we bij de pasteleria een heerlijke pastel de nata gekocht en die bij de thee opgegeten.
Daarna zijn we in kantoor aan het werk gegaan.
Dat is een beetje een opslagplaats, van dozen met papier en plastic en om het bureautje in elkaar te zetten moesten we wel wat ruimte hebben.
We hebben alles in de gang gezet en terwijl we bezig waren kwamen de mannen van Furnas onverwacht langs om nog wat dingen op te meten en te bekijken.
Toen die weer weg waren zijn we verder gegaan en nu is kantoor zo goed als leeg en kan Paul zijn vliegercomputer gaan installeren.
De matras en een kussen van de bedbank heeft inmiddels 72 uur gelegen om uit te kunnen zetten en toen hebben we na het eten de bedbank in elkaar gezet.
De nachtkastjes had ik al gedaan, dus die konden er zo naast gezet worden.
De avond was toen alweer bijna om, maar we kunnen weer wat afvinken.

1 opmerking:

Margriet zei

Jeeee, wat zijn jullie druk bezig! En nu wonen jullie er echt, wat heerlijk. Geniet er van, het is een prachtig huis in een geweldige omgeving.