dinsdag 8 februari 2022

De Bouw 4 februari

We zijn zowel 's ochtends als laat op de middag in het huis gaan kijken.
Ik heb deze foto gemaakt en daar zal vast wel een reden voor geweest zijn, maar die weet ik niet meer :-)
In het badkamermeubel zaten nu rails voor de laden.
Meneer Cabral zou  wat aarde brengen voor de tuin, dus hadden wij heel enthousiast laarzen gekocht en tuingereedschap om ermee aan de slag te gaan
Het bleek alleen ietsje meer te zijn als we hadden gedacht, want aan de andere kant van de muur lag ook nog.
Hier is geen beginnen aan om dat met een hark en schep over de hele tuin te gaan verdelen, dus we hebben besloten om dat te laten doen en de berg dus maar even zo te laten liggen.
We hebben wel alvast het onkruid weggehaald.
Op het eind van de dag was het kastje af.
Alleen is bij de linkerkraan het warm en koud water verwisseld....
Je snapt niet dat als iemand dat aansluit niet even controleert of het goed is, maar blijkbaar dus niet en dat moet dus weer hersteld worden.
Voordat we 's middags naar het huis reden kregen we een telefoontje van Carolina van Furnas of ze over twee weken de handgrepen konden bevestigen, want de komende weken hebben ze geen tijd.
Nee dat kan niet want dan krijgen we in die tussentijd de kastjes niet open.
Nu hadden we in het huis al een doosje met handgrepen zien staan en toen we aankwamen waren de twee mannen bezig die gewoon op de deurtjes te monteren, dus waar dat telefoontje nu weer op sloeg???
Op de apparaten na is bijna alles tijdelijk.
Het kastje links moet een boekenkastje worden op de kopse kant.
Het aanrechtblad was niet besteld, het materiaal moet van het vasteland komen en was niet voorradig, dus is dit een tijdelijk blad. 
Er komen nieuwe deurtjes zonder handgrepen.


Alle bovenkastjes moeten vervangen worden, omdat er andere deurtjes komen.
Die deurtjes moeten 2 cm onder de bodem uitsteken, zodat dat stukje als greep fungeert, maar de bodemplaten, maar de bodemplaten en zijkanten moeten dan ingekort, dus alles moet over.
Ze hebben geen idee wanneer dat gaat gebeuren, weken? maanden? we wachten wel af en gelukkig hebben we in de tussentijd wel een functionerende keuken.


Geen opmerkingen: