dinsdag 8 februari 2022

De Bouw 5 februari

Vanmorgen vroeg vertrokken we met een wagen vol met schoonmaakspullen en goede zin naar het huis om te gaan poetsen.
Bij het huis aangekomen was het een drukte van jewelste, er stonden een aantal auto's voor de deur en binnen liepen mensen rond die nog met allerlei klusjes bezig waren, daar liepen we alleen maar in de weg en zou poetsen geen zin hebben, dus wij weer naar huis.
Om een uur of twee deden we een nieuwe poging, maar toen was de schilder bezig om het hele huis van binnen nog eens te schilderen: laag nummer 4!
Dat was een verrassing voor ons, want op het bouwoverleg had niemand ons dat verteld en ze wisten dat we zaterdag zouden beginnen met schoonmaken.
Enfin de schilder zei dat er na vijf uur niemand meer in huis zou zijn en dat we dan konden gaan poetsen.
Na het eten zijn we dan voor een derde keer naar het huis gegaan en daar was nu inderdaad niemand meer.
Alleen lag er werkelijk in elke kamer, tot in het toilet boven, spullen van iedereen.
Ik snap wel dat iedereen zijn spullen bij elkaar wil hebben liggen en daar een mooi plekje voor uitkiest, maar zo schiet dat natuurlijk voor ons niet op, dus zijn we eerst maar begonnen om alles naar de logeerkamer te verplaatsen, zodat het in de rest van het huis leeg zou zijn.
 

 
Paul begon met de tegels van de badkamer, al het voegenspul van de tegels halen met water en azijn en ik ging in kantoor beginnen.
Er hangen nog geen lampen in de kamers, maar hier had ik genoeg licht van de spotjes in de gang.
De trapleuning was gelakt en we hadden de ramen openstaan, maar na een uurtje werd ik echt heel draaierig en misselijk, dus waren we klaar voor vandaag.

Geen opmerkingen: