donderdag 2 juli 2020

Lockdown dag 103

Nu het definitief is dat Paul tot het eind van het jaar voor Parijs blijft werken is er ook gesproken over zijn vakantiedagen.
Hij heeft dit jaar nog 45 dagen, maar omdat we niet van plan zijn om weg te gaan en het een groot probleem wordt als hij een maand achter elkaar weg is, heeft hij besloten om de komende twee maanden elke vrijdag vrij te nemen en morgen is het eerste lange weekend.
Omdat ik dan liever niet wil poetsen, zijn Julian en ik vandaag in een hogere versnelling gegaan.
Daarna had ik inmiddels al weer zoveel poets- en theedoeken verzameld dat ik een hele wasmachine vol had.
 Terwijl ik met de was bezig was viel mijn oog op iets blauw, toen ik dichterbij ging kijken zag ik dat het een plantje was, dus hup gelijk de app erbij en die leerde me dat het een gewone brunel is.
 Vanavond aten we op verzoek van Julian kropsla met krieltjes, nou ja het werd uiteindelijk kropsla met friet, want alhoewel we het op dezelfde manier gedaan hadden als de vorige keer, waren die krengen weer niet gaar.
Dit was dus de allerlaatste keer dat we ze gekocht hebben.
Nadat ik de hele dag heb lopen huishaten heb ik vanavond nog een poosje fijn aan mijn Assepoester journal zitten werken.

2 opmerkingen:

Margriet zei

Een lang weekend is ook fijn! En die vakanties komen vanzelf wel weer.

Jolande zei

Het scheelt dat we al zoveel gezien hebben en de dingen hier in de buurt hebben laten wachten tot later, nu is het later en kunnen we nog heel veel in de omgeving bekijken.