vrijdag 10 juli 2020

Lockdown dag 111

Paul had vandaag een vrije dag, maar omdat de weersvoorspelling niet geweldig was gingen we vandaag niet weg.
Julian en ik gingen dus gewoon zoals elke vrijdag beneden poetsen en Paul ging nuttig werken aan een rek voor in de kelder.
Toen we in Parijs waren en we de lockdown al aan zagen komen hebben we hem tegen hem gezegd dat hij van alles voldoende in moest slaan en dat heeft hij ook gedaan, meer dan voldoende.
Maar het stond overal en nergens in de kelder en daar was het een zootje, zei Paul, want ik ben niet meer in de kelder geweest sinds we dit huis bezichtigd hebben toen heb ik er zoveel grote dikke zwarte spinnen gezien, dat dat gelijk de laatste keer is dat ik er geweest ben.
In Roosendaal hadden we een rek in de garage en dd stevige metalen planken hadden we nog, dus maakte Paul met wat balken daar een nieuw rek van.
En nu ziet het er netjes en georganiseerd uit.
 En voor wie zich afvraagt wie al dat toiletpapier toch hamsterde....LOL
 Vanavond gingen Paul en Julian verder met hun zomer vliegtour door IJsland en keek ik een musical.
Op The Sow Must Go On werd Joseph vanavond weer uitgezonden, en alhoewel ik die ontzettend leuk en vrolijk vind, hoefde ik hem zo snel alweer niet te zien en koos ik voor
Dat vind ik toch zo'n vrolijke film, echt perfect voor in de zomer.

2 opmerkingen:

Margriet zei

Hahahahaha, al dat wc-papier! Heeft Paul de foto's voor je gemaakt? ;-)

Jolande zei

O je had het moeten zien toen we uit Parijs terug kwamen.
Er staan op deux ook nog tig kratten met van alles en nog wat en hij heeft de tweede (oude) diepvrieskist helemaal volgestopt.
Paul heeft inderdaad de foto gemaakt :-)