donderdag 16 juli 2020

Lockdown dag 117

Ik had een hele lange lijst van dingen die bij de Action vandaan moesten komen, maar die ik de vorige keer niet in Wilsele had kunnen vinden.
Dus na mijn ontbijt heeft Paul even pauze genomen en zijn we naar de Action in Korbeek-Lo gereden, die heeft normaal veel minder, maar vandaag hadden ze veel van wat op mijn lijstje stond!
Het was er vrij rustig en iedereen heeft nu verplicht een mondmasker op, maar er waren natuurlijk weer een paar dwarskikkers die zich geen bal aantrokken van de pijlen op de vloer, maar goed.
Ik heb niet alleen een mondmasker, maar ook handschoenen aan en als ik dan terug kom bij de auto zet ik alles daarin en doe mijn handschoenen in een zakje dat Paul openhoudt voor me.
Vond ik het vroeger altijd erg leuk en ontspannend om naar de Action te gaan, nu ben ik doodmoe als ik thuiskom, gewoon van de spanning.
De tassen heb ik in de garage gezet en daar ga ik zondag wel eens naar kijken.
 Het poetsen was niet door de kaboutertjes gedaan, dus daar kon ik aan beginnen toen ik weer thuis was en verder waren er nog meer klusjes, zoals wat strijkwerk.
Verder ging er nog veel tijd zitten in het online boodschappen bestellen en het maken van logjes en de dag is weer om voordat je er erg in hebt.

1 opmerking:

Margriet zei

Ik moet eerlijk toegeven dat ik die pijlen op de grond ook vaak mis en soms ook tegen het verkeer in loop! Niet door onwil, maar ik kijk meestal niet echt naar de grond!