vrijdag 17 juli 2020

Lockdown dag 118

Als de boodschappen binnen komen zetten we de spullen die niet gelijk nodig zijn een paar dagen in de garage voordat we ze binnen halen.
Toen ik dat vanmiddag vond ik een stapeltje met kaartjes van een of andere actie.
Het lijkt erop dat je bij besteding van ? euro een kaartje met een aantal stickers krijgt.
Nu vind ik zulke dingen altijd erg leuk en helemaal toen ik er ook een Assepoesterplaatje tussen vond, dat is natuurlijk voor in mijn nieuwe journal.
 Van de week hadden we zoiets van volgens ons gaat het weer helemaal de verkeerde kant op en misschien is het slim om de voorraad (die best nog heel ruim is) nog wat verder aan te vullen, zodat we weer helemaal "in ons kot" kunnen blijven als dat nodig is.
We hebben een mega bestelling gedaan bij de Colruyt en die moeten we volgende week ophalen, maar vandaag zijn we sojamelk in gaan slaan bij de Aldi.
Ik heb door al dat poetsen weer regelmatig last van mijn rug, dus sjouwen met dozen was niet zo handig en daarom was ik de chauffeur van dienst, Paul haalde de boodschappen .
 Die werden weer in de garage gezet, waar het een georganiseerde puinhoop is, waar alles door elkaar ligt.
De post ligt ook in de garage op de vloer en soms weet ik niet meer wat nou wanneer naar binnen kan, dus daar heb ik maar eens een systeem voor gemaakt :-)
 En dat we zo bezig zijn bleek vanavond helemaal geen slecht idee te zijn, want Belgie staat aan het begin van de tweede golf....
Het aantal besmettingen per dag is momenteel hoger dan op 15 maar en dat was 2 dagen voor het hele land in lockdown ging....
Ik was dringend toe aan iets vrolijks en aangezien The Show Must Go On een aantal weken vakantie heeft, heb ik
gekeken en dat was even leuk en ontspannend, maar ik hou mijn hart vast.

2 opmerkingen:

Margriet zei

Slim dat jullie weer flink ingeslagen hebben, maar ik hoop echt dat het niet weer een gehele lockdown wordt!

Jolande zei

Een gehele lockdown schijnen ze niet te willen, maar als het echt te gek wordt blijven wij weer in ons kot en dan is het fijn als alles weer goed op voorraad is.
Delhaize heeft ook wel sojamelk, maar ik vind die van de ALdi lekkerder, nu hebben we weer veel ingeslagen en kan ik weer erg lang vooruit.