vrijdag 29 oktober 2021

Maan

 Jasmine en Wim hebben een huis gekocht waar ze in januari de sleutel van krijgen.
Ze hebben de huur van hun appartement opgezegd en de makelaar heeft daar toen gelijk een advertentie voor geplaatst zodat er nieuwe huurders gevonden kunnen worden.
Maandag zouden er 3 stellen komen kijken, maar er was een klein probleempje en dat heet Maan.
Maan is een oude poes, 16 jaar, die geadopteerd is door Jasmine een Wim, om haar nog een fijne oude dag te bezorgen i.p.v. haar in een asiel te laten zitten.
Alleen mogen ze geen huisdieren houden in het appartement, normaal niet zo'n probleem, maar nu er kijkers kwamen dus wel.
Wim kan nooit zomaar vrij nemen (altijd collectief) en Jasmine moest de sleutel aan de makelaar overhandigen en dat kan natuurlijk niet met een kat onder je arm.
Toen zijn wij maandag naar Antwerpen gereden om even te helpen en zo op de valreep ook nog even hun appartement te zien, want door corona waren wij daar nog niet geweest.
Er waren (natuurlijk) allemaal opbrekingen en omleidingen, maar gelukkig was er nog wel een parkeerplaatsje in de straat en Maan werd bij ons in de auto geparkeerd :-)
Toen de sleutel afgegeven was kwam Jasmine er gezellig bij zitten en zo hebben we gezeten tot alle drie de stellen het huis bekeken hadden en de makelaar weer weg was.
Toen hebben wij het appartement bekeken én Maan kunnen bewonderen, nu ze uit haar reiskooi was.
Zo'n leuk beestje, ze dribbelde als een hondje achter Jasmine aan.
Zo lief dat ze haar geadopteerd hebben en ze hier een fijne oude dag heeft.
En nu maar hopen dat een van de stellen het appartement wil huren en anders moeten ze maar zeggen dat Maan van haar ouders is en dat ze er een paar weekjes op moeten passen omdat die met vakantie zijn :-)

Geen opmerkingen: