maandag 11 oktober 2021

São Miguel Dag 40 Boem

 Ik val hier eigenlijk heel goed in slaap en ook gisteravond merkte ik dat ik met mijn boek in slaap viel, dus legde ik het boek weg en deed de lamp uit.
Paul ging later naar bed, wilde mij niet wakker maken door het licht aan te doen en liep daarop vanuit de felverlichte badkamer (deur rechts) naar de slaapkamer, maar omdat het zo donker was en hij niets zag knalde hij tegen de deurpost aan.
Boem was ho en hij had een hele snee in zijn hoofd.
De snee heb ik ontsmet en nadat het bloeden gestelpt was er een pleister op geplakt.
Paul is nogal gevoelig voor hersenschuddingen en  omdat zijn hoofd zeer deed is hij stil gaan liggen en heb ik zo'n beetje om het uur gekeken of het allemaal nog wel goed ging.
Vanmorgen had hij een afspraak bij de tandarts, maar die heeft hij maar even verzet zodat hij vandaag in bed kon blijven liggen.
Gelukkig  knapte hij daar wel van op.
Ook gelukkig was dat het vandaag ook niet echt weer was om buiten te gaan spelen, het kwam met bakken uit de lucht vallen.
Omdat ik geen hobbyspullen heb meegenomen heb ik de hele dag maar een beetje tv gekeken op mijn pc.
De laatste aardappelen waren niet meer goed, maar omdat ik toch wel graag iets warms wilde eten heb ik de groentenburgers die we nog hadden in de oven gestopt en die hebben we op brood gegeten.
Gelukkig ging het na het eten nog veel beter met Paul, hij heeft geen hoofdpijn meer, dus morgen is hij vast weer zo goed als nieuw.
 

1 opmerking:

Margriet zei

Wat een pech! Gelukkig lijkt het goed te gaan…..volgende keer toch maar een lampje aan doen ;-)